Veet
Easy Wax Electrical Roll-On Kit

(54 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
41,90 € * Suos. hinta 43,95 €
41,90 € * Suos. hinta 43,95 €
Variantti :
Katso myös
Tuotetiedot

Veet Easy Wax Electrical Roll-On Kit hyödyntää Veet EasyWax™ -vahausmenetelmää: vaha lämpenee nerokkaassa lämmityslaitteessa ja sen roll-on-levityspää takaa ammattilaistason tulokset kotioloissa.

Veet-vahassa on samoja ainesosia kuin kauneushoitoloissa käytetyissä vahoissa ja se myös lyhyimpiin, vain 2 mm pituisiin ihokarvoihin ja irrottaa ne juurineen heti ensimmäisellä vedolla. Vaha kosteuttaa ihoa ja tekee siitä täydellisen sileän jopa neljäksi viikoksi.

Sisältämänsä luonnollisen mehiläisvahan ansiosta tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Pakkaus sisältää

  • Lämmityslaite ja sen korkki

  • Roll-on-vahapakkaus (50 ml), erityisesti sääri- ja käsikarvojen poistamiseen

  • 12 kuitukangasliuskaa

  • 4 jälkihoitopyyhettä

  • Teline ja virtajohto

Tuotenumero: 42718
Käyttö

Aseta Veet-vahapakkaus lämmityslaitteeseen. Liitä virtajohto laitteeseen ja virtalähteeseen. Punainen valo syttyy merkiksi siitä, että lämmitys on käynnissä. Nosta virtalähteeseen kytketty laite telineeseensä ja odota 20 minuuttia. 20 minuutin jälkeen vaha on valmista levitettäväksi.

Levitä vahaa ensin vain pienelle alueelle ja varmista, että se levittyy helposti. Jos vaha ei levity vaivatta, anna laitteen lämmittää vahaa vielä 5 minuuttia. Vaha on käyttövalmista, kun se tulee helposti ulos levityspäästä ja levittyy iholle tasaiseksi kerrokseksi. Älä päästä vahaa kosketuksiin veden kanssa tai se menettää tehonsa.

Levitä vahaa karvojen kasvusuuntaan (säärissä polvista nilkkoihin). Varmista, että levityspään viisto sivu koskettaa ihoa. Näin levityspää liukuu iholla sulavasti ja vaha levittyy tasaisesti.Peitä vahakerros välittömästi karvanpoistoliuskalla. Liuskan alareunaan pitää jäädä vähintään 1 cm:n vahaton alue. Silitä liuskaa useita kertoja karvojen kasvusuuntaan.

Venytä ihoa epämukavan tunteen välttämiseksi. Tartu liuskan alareunaan ja repäise liuska irti yhdellä erittäin nopealla, karvojen kasvusuunnan vastaisella liikkeellä (säärissä nilkasta kohti polvea). Pidä liuska koko ajan mahdollisimman lähellä ihoa. Mitä NOPEAMMIN repäiset liuskan irti, sitä tehokkaammin karvat irtoavat.

Poista lopuksi iholle mahdollisesti jäänyt vaha jälkihoitopyyhkeellä (tai vaihtoehtoisesti käytetyn karvanpoistoliuskan kääntöpuolella).

TÄTÄ VAHAA EI VOI HUUHDELLA IHOLTA VEDELLÄ.

Irrota laite virtalähteestä. Käytössä ollut vahapakkaus on kuuma. Anna sen jäähtyä ennen kuin otat sen pois lämmityslaitteesta.

Katso lisää vastaavia kuin Easy Wax Electrical Roll-On Kit

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut