ECOCOCO
Vanilla Body Scrub

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 220 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Täytä kylpyhuoneesi kylpylätunnelmalla ja hemmottele vartalosi ihoa ylellisellä ECOCOCO Vanilla Body Scrub -vartalokuorinnalla. Vartalokuorinta hyödyntää ainutlaatuista yhdistelmää luonnollisia ja sertifioituja ainesosia, jotka auttavat puhdistamaan ja kuorimaan vartalon ihon.

Huumaavaan tuoksuisen vartalkuorinnan kookosöljyä ja merisuolaa sisältävä koostumus irrottaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa saaden ihon tuntumaan sileämmältä ja pehmeämmältä sekä näyttämään heleämmältä ja tasaisemman sävyiseltä. Kuorintatuote sisältää lisäksi vaniljauutetta, jonka antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa ennenaikaiselta vanhentumiselta ja vaurioitumiselta.

Käytä vartalokuorintaa yhdessä ECOCOCO Exfoliating Glove -kuorintahansikkaan kanssa tehostaaksesi tuotteen vaikutusta. Tuote sopii käytettäväksi myös kylpysuolan tapaan rentouttavassa kylvyssä.

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 220 g

Käyttö

Hiero kuorintatuotetta kuivalle tai kostealle vartalon iholle pyörivin liikkein. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä. Kuori vartalon iho 2-3 kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Lisää tuotetta kylpyveteen saadaksesi rentouttavan kylvyn.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos nucifera (Coconut) oil*,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE**,Maris Sal**,Cocos Nucifera (Coconut)**,Fragrance (low allergen). **Naturally derived,*Organic

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.