Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 10,39 €

41,56 € 51,95 €

Säästät 10,39 €

41,56 € 51,95 €

Valinta : Body Scrub 237 ml
Tuotetiedot

  • Vartalokuorinta

  • Tekee ihosta pehmeän ja sileän

Koko: 237 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Caprylic/Capric Triglyceride,Sodium Benzoate,Glyceryl Stearate SE,Glycol Stearate,Eucalyptus Globulus Leaf Oil,Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil,Sea Salt,Lavandula Officinalis (Lavender) Oil,Ocimum Basilicum (Basil) Leaf Oil,Ravensara Aromatica Leaf Oil,Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil,HYSSOPUS OFFICINALIS LEAF OIL,EUCALYPTUS CITRIODORA OIL,MELALEUCA VIRIDIFLORA (NIAOULI) LEAF OIL,PIMPINELLA ANISUM (ANISE) SEED OIL,LAVANDULA HYBRIDA (SWEET LAVANDIN) OIL

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.