Ihonhoito

Kylpyöljyt

Oliko raskas päivä ja kaipaat hieman rentoutusta? Kylpyöljyillä teet arkisesta kylvystä ihanan, mieltä hemmottelevan rentoutumishetken. Kylpyöljyt sopivat aivan erityisesti hellimään kuivaa ihoa. Jos kotikylpylässäsi ei ole kylpyammetta, on saatavilla myös suihkuöljyjä, jotka hoitavat ja kosteuttavat vartalon ihoa samalla kun ne puhdistavat sen. Koe kylpyöljyjen taika, täydellinen rentoutus ja samettinen tunne ihollasi!

Suihku- ja kylpyöljyt ravitsevat ja kosteuttavat vartalon ihoa samalla kun saat nauttia ihanan lämpimästä ja lihaksia rentouttavasta kylvystä tai suihkusta. Kylpyöljyt ja suihkuöljyt koostuvat tavallisesti luonnollisista kasviuutteista ja yrteistä, kuten rosmariinista, villiruususta, kehäkukasta, auringonkukasta ja laventelista. Herkälle iholle ja lapsille kehitetyissä kylpyöljyissä käytetään pesevinä aineina hellävaraisia tensidejä, jotka valmistetaan usein sokerista ja kookosöljystä. Hellävaraisuutensa ansiosta ne eivät ärsytä herkintäkään ihoa.

Kylpyöljyissä on usein rauhoittavien ja kosteuttavien kasviuutteiden lisäksi pähkinäöljyjä kuten esimerkiksi macadamiaöljyä tai seesamöljyä. Rauhoittavien öljyjen tunnetuin aktiiviaine on laventeli, joka tunnetaan myös mieltä rauhoittavasta vaikutuksestaan. Sitrusuutteet ovat puolestaan suosittuja piristävissä ja energiaa antavissa kylpyöljyissä. Hunaja ravitsee kuivaa ihoa ja merilevän mineraalit ylläpitävät koko kehon toimintoja.

Kokoa kylpyhuoneeseesi valikoima erilaisia kylpyöljyjä ja suihkuöljyjä, joiden avulla täydennät peseytymishetkeä mielialaasi ja tarpeisiisi aina sopivalla tavalla!