Neal's Yard Remedies
Aromatic Foaming Bath

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
27,95 € 27,95
27,95 € 27,95
Valinta :
Tuotetiedot

Neal's Yard Remedies Aromatic Foaming Bath

Neal's Yard Remedies Aromatic Foaming Bath on aromaattinen kylpyöljy, joka muodostaa veteen runsaan ja rentouttavan vaahdon. Tuotteen rauhoittava tuoksu muodostuu laventelista, meiramista ja kurjenpolvesta. Hyväksi sekä iholle että mielelle!

  • Sopii vegaaneille

Koko: 200 ml

Käyttö

Lisää kylpyveteen muutama tippa tuotetta ja neuti kylvystä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Lisää kylpyveteen muutama tippa tuotetta ja neuti kylvystä.

Ainesosat

Aqua (Water),Polysorbate 20,Citral,Coumarin,Limonene,Cocamidopropyl Betaine,Lauryl Glucoside,Geraniol,Citronellol,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*,Pelargonium graveolens (Geranium) oil*,Lavandula angustifolia (Lavender) extract*,Linalool.*Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed.,Thymus mastichina (Marjoram) oil*

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.