Ihonhoito

Kylpyvaahdot

Tarina kertoo, että Kleopatra hoiti kauneuttaan kylpemällä hunajassa ja aasinmaidossa. Nykyaikaisilla kylpytuotteilla kauneudenhoito on vähintään yhtä tehokasta, mutta onneksi kuitenkin vaivattomampaa. Tämän päivän arjen ylellisyyttä onkin oma hetki kotikylpylässä ja hemmottelevat kylpyvaahdot ovat avain rentouttavaan kylpyhetkeen. Löydät valikoimastamme ihanan tuoksuisia ihoa ja mieltä helliviä kylpyvaahtoja jokaiseen makuun. Useimmat kylpyvaahdot sopivat täydellisesti käytettäviksi myös suihkussa tai vaikka jalkakylpynä, jos kotikylpylästäsi puuttuu kylpyamme. Runsain vaahto syntyy, kun lasket vettä ammeeseen ja sekoitat kylpyvaahdon juoksevan veden alla.

Jos kaipaat lisää energiaa, voit kokeilla virkistäviä hedelmäuutteita sisältäviä kylpyvaahtoja, joissa on esimerkiksi greipin, sitruunan tai bergamotin raikkaita tuoksuja. Jokaiselle iholle tekee hyvää ottaa kosteuttava, kasviuutteita sisältävä kylpy. Oletko jo kokeillut rautayrtin, aloe veran ja salvian superkosteuttavaa vaikutusta? Jos taas rakastat vaniljan ylellistä ja pehmeää tuoksua, kokeile ihastuttavaa vaniljakylpyä!

Kaipaako kehosi hiven-ja kivennäisainetäydennystä? Kokeile siinä tapauksessa mineraalipitoisia merileväkylpyjä, joilla aristokraatitkin ovat hoitaneet kehon sairauksia jo vuosituhansia sitten. Jos ihosi on erityisen kuiva, suosittelemme kylpyä ravitsevaa karitevoita sisältävän tuotteen kanssa, joka pehmentää kuivaa ihoasi tehokkaasti. Oliko tänään erityisen raskas päivä ja kaipaat täydellistä lepohetkeä? Mikään ei vaivuta uneen paremmin kuin kehoa ja mieltä rentouttava laventelikylpy. Kokeile ja ihastu!