Ihonhoito

Suihku- ja kylpytarvikkeet

Haluatko tehostaa peseytymistäsi? Löydät verkkokauppamme laajasta tuotevalikoimasta pesusieniä, suihkuharjoja sekä muita kasvojen ja vartalon ihonpuhdistukseen avuksi sopivia tuotteita, jotka sopivat tarpeisiisi. Kokeile esimerkiksi pesupuffia, joka auttaa vaahdottamaan suihkusaippuasi ylellisen pehmeäksi ja ihon hellävaraisesti puhdistavaksi vaahdoksi.

Voit tehostaa ihonpuhdistusta tai kasvokuorintaa valitsemalla syväpuhdistavan konjac-sienen ihotyyppisi tarpeiden mukaan. Saatavilla on esimerkiksi hiiltä, bambua, savea tai luffaa sisältäviä konjac-sieniä, jotka puhdistavat kasvojen ja vartalon ihon hellävaraisen tehokkaasti. Konjac-kasvin juuresta valmistetut ihonpuhdistussienet pehmenevä vedessä ja niiden huokoinen rakenne hieroo ihoa hellävaraisesti. Samalla se stimuloi ihon pintaverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen. Voit käyttää samaa konjac-sientä päivittäin useita kuukausia.

Tutustu myös luonnonmukaisten tuotteiden valikoimaamme ja kuoriviin puhdistusliinoihin, jotka sopivat myös esimerkiksi kasvonaamion poistoon. Löydät suihku- ja kylpytarvikevalikoimastamme lisäksi aina niin tarpeelliset suihkumyssyt, jotka auttavat pitämään hiukset kuivina suihkussa käydessä tai kasvoja puhdistaessa.