Konjac Sponge
Konjac & Loofah Mix Charcoal Body Sponge

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Konjac Sponge Konjac & Loofah Mix Charcoal Body Sponge

Konjac Sponge Konjac & Loofah Mix Charcoal Body Sponge on konjac-kasvin juuresta ja luffasta valmistettu vartalon iholle kehitetty puhdistussieni, joka puhdistaa vartalon ihon hellävaraisen tehokkaasti. Vedessä pehmenevä huokoinen sieni hieroo ihoa hellävaraisesti stimuloiden ihon pintaverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen.

Sieni sisältää bambulhiiltä, joka sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaisen ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Antioksidanttinen ja mineraalipitoinen bambuhiili imee iholta tehokkaasti epäpuhtauksia ja liiallista rasvaisuutta auttaen taistelemaan ihotulehduksia aiheuttavia bakteereita vastaan.

Sieni on tavallista luffaa hellävaraisempi, mutta puhdistaa ihon tehokkaammin kuin pelkästä konjac-juuresta valmistetut sienet

  • Vartalon iholle

  • Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

  • Ympäristöystävällinen: Valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisista ainesosista

Käyttö

Kastele sieni lämpimällä vedellä ennen sen käyttöä tehdäksesi siitä pehmeän. Käytä sientä yhdessä puhdistustuotteen kanssa tai yksinään. Hiero sienellä vartalon ihoa hellävaraisesti puhdistaaksesi ihon. Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua luonnollisesti. Sieni kovettuu kuivuessaan, mutta pehmenee jälleen kun sen kastelee vedellä.

Sieni kestää useamman kuukauden käyttöä, mutta se tulisi korvata uudella sen alkaessa murentua. Sienen käyttöikä pitenee hyvällä huolenpidolla.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.