Bondi Sands
Bodywash

Vain 1 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,50 €
17,50 €
Variantti : PH Balancing Coconut Scent 500 ml
Tuotetiedot

Bondi Sands Body Wash on ihoa puhdistava ja pehmentävä suihkugeeli, joka tuoksuu kookokselta. Käytön jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä, ja liiallinen rasva on peseytynyt pois. pH-tasapainotettu koostumus on kehitetty pidentämään itseruskettavan vaikutuksen kestoa.
• hellävaraisesti puhdistava ja pehmentävä suihkugeeli
• ihana kookoksen tuoksu
• pH-tasapainotettu koostumus auttaa itserusketusta kestämään pidempään
• vegaaninen
• sulfaatiton ja parabeeniton
Aloe vera antaa iholle pehmentävän ja kosteuttavan vaikutuksen.
Latvatuoksu: villimarjat
Sydäntuoksu: kookos ja manteli
Pohjatuoksu: vanilja ja kinuski
Vinkki!
Suihkugeeli sopii sinulle täydellisesti, jos käytät itseruskettavia tuotteita ja haluat päivettyneen sävyn kestävän pidempään.

Tuotenumero: 95581
Ainesosat

AQUA (WATER), COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL GLYCINATE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CAPRYLOYL/CAPROYL METHYL GLUCAMIDE, LAUROYL/MYRISTOYL METHYL GLUCAMIDE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SORBITAN CAPRYLATE, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZOIC ACID, DISODIUM EDTA, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.