Björk & Berries
White Forest Body Wash

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 250 ml
Tuotetiedot

BJÖRK&BERRIES White Forest Body Wash

BJÖRK&BERRIES White Forest Body Wash on mieto, hellästi kosteuttava suihkusaippua, joka sisältää orgaanista koivu-uutetta sekä vitamiineja. Suihkusaippuan ihoystävällinen, pH-tasapainotettu koostumus tekee ihostasi pehmeän, raikkaan ja joustavamman sekä puhtaan tuntuisen.

Suihkusaippuassa on mystinen tuoksu, josta voi aistia raikkaan metsäilman ja pohjoisen luonnon metsäisen tuoksun.

  • 98% luonnollisia ainesosia
  • 10% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Koko: 250 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from certified organic farming

Ainesosat

Citric Acid,Aqua,Butylphenyl Methylpropional,Carrageenan,C & E,Salt,B6,B5,Birch leaves distillate*,Humectant from corn,Natural/Synthetic fragrance,Mild preservatives,Fragrance allergens (Limonene,Natural surfactants,Skin conditioning agent,Vitamins B3,Alpha-Isomethyl Ionone).

Katso lisää vastaavia kuin White Forest Body Wash

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut