Elemis
Life Elixirs Fortitude Bath & Shower Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Elemis Life Elixirs Fortitude Bath & Shower Oil

Elemis Life Elixirs Fortitude Bath & Shower Oil on ylellinen suihkuöljy, joka sopii käytettäväksi myös kylvyssä. Suihkuöljyssä on parfyymimainen, taitavasti koostettu tuoksu joka hellii aisteja. Luksusta henkivä suihkuöljy on iholle hellävarainen puhdistustuote, joka sisältää neljää ihoa intensiivisesti ravitsevaa öljyä. 19 eteerisen öljyn sekoitus takaa unohtumattoman tuoksuelämyksen, joka on moniulotteisuudessaan hurmaava. Suihkuöljyn aromaterapeuttinen vaikutus tekee arkisesta puhdistautumisesta spa-kokemuksen.

  • Ihoa hoitava suihkuöljy
  • Tuoksu: ylang ylang, seetri ja kurjenpolvi
  • Aromaterapeuttinen vaikutus

Koko: 100 ml

Käyttö

Lisää 3 korkillista suihkuöljyä kylpyveteen tai käytä suihkussa suoraan vartalolle.

Ingredients

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Propylene Glycol,Tocopherol,Linalool,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Sorbitan Oleate,Benzyl Benzoate,Fragrance (Parfum),Hydrogenated Vegetable Oil,Geraniol,Citronellol,Eugenol,Laureth-2,Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Aqua/Water/Eau,Tipa-Laureth Sulfate,Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil,pelargonium graveolens (geranium) oil,Amaranthus Caudatus Seed Extract,Papaver Orientale (Poppy) Seed Oil,Platonia Insignis (Bacuri) Seed Oil,Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.