Collistar
Patch-Treatment

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 6,99 €

27,96 € 34,95 €

Säästät 6,99 €

27,96 € 34,95 €

Valinta :
Tuotetiedot

Collistar Patch-Treatment -hoitolaput ovat vallankumouksellinen täsmähoitotuote, joka auttaa säännöllisellä käytöllä napakoittamaan vatsan ja vyötärön alueen ihoa. Iholle kiinnitettävät laput vapauttavat intensiivisesti vaikuttavia tehoaineita, jotka tuovat kohdennettua hoitoa 8 tunnin ajan. Pakkaus sisältää 8 lappua, jotka vastaavat kuukauden hoitokuuria.

Hoitolaput on kehitetty yhteistyössä korealaisen hoitolappuihin erikoistuneen asiantuntijatiimin kanssa ja niiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu mahdollisimman hyvän tehokkuuden, käytännöllisyyden ja käyttömukavuuden takaamiseksi. Lapuilla on iholle 360° vaikutus niiden sisältämän kofeiinin ja rohtomangostanin ansiosta, jotka tunnetaan ainutlaatuisista lipolyysiä ja nesteiden postumista tukevista vaiktuksistaan. Lisäksi laput hyödyntävät neidonhiuspuu-uutetta, joka napakoittaa ja kiinteyttää ihoa sekä taistelee vapaita radikaaleja vastaan.

Lappujen aktiiviaineiden vaikutusta tehostaa niiden lämpö, joka stimuloi ihon mikroverenkiertoa. Laput itsessään auttavat pitämään tehoaineet iholla ja tukemaan niiden syvävaikutteista imeytymistä, jotta aktiiviaineet voivat vaikuttaa kahdeksan tunnin ajan. Laput on valmistettu erittäin pehmeästä ja miellyttävältä tuntuvasta materiaalista, joka kiinnittyy vartalon iholle täydellisesti ja on kuin toinen iho. Tämän ansiosta laput eivät erotu tiukkojenkaan vaatteiden alta. Lappuja voidaan käyttää päivällä tai yöllä.

Pakkaus sisältää 8 kertakäyttöistä hoitolappua.

Huomioithan, että kyseessä on kosmeettinen valmiste, joka ei korvaa liikunnan tai terveellisen ruokavalion vaikutuksia.

Käyttö

Irrota lapun suojakalvo sen keskiosasta ja aseta lappu puhtaalle ja kuivalle vatsan iholle. Irrota sen jälkeen lapun sivuosien suojakalvot ja painele lappu vyötärön iholle. Pese kädet tuotteen käytön jälkeen. Anna lapun vaikuttaa 8 tuntia. Voit tehostaa tuotteen vaikutusta käyttämällä sen rinnalla Intensive Abdomen and Hip Treatment -tuotetta niinä päivinä, joina lappuja ei käytetä.

Lappu ei vapauta iholle nesteitä tai jätä iholle jälkiä, minkä vuoksi sitä on helppoa ja kätevää käyttää. Käytä kertakäyttöisiä lappuja kahdesti viikossa. Älä käytä lappuja ärtyneellä iholla tai välittömästi karvanpoiston jälkeen. Lämmin tunne tai kevyt kihelmöinti ovat normaaleja lapun aikaansaamia tuntemuksia, jotka kertovat lapun vaikutuksesta. Älä käytä lappuja voimakkaan liikunnan aikana tai muilla ihoalueilla kuin vatsan ja vyötärön alueella.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.