Wonderstripes
Wrinkle Reducing Décolletage Pad

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Wonderstripes Wrinkle Reducing Décolletage Pad -hoitolappu auttaa hoitamaan rinnustan iholle muodostuneita juonteita yöunien aikana. Silikoninen hoitolappu häivyttää juonteita ja silottaa dekolteen ihoa välittömästi. Dekolteenaamio sopii täydellisesti hoitamaan ikääntymisen ja liiallisen auringolle altistumisen aikaansaamia rinnustan juonteita.

Silikoninen hoitolappu kiinnittyy dekolteen iholle tiiviisti ja pysyy sillä läpi yön. Silikonilappu auttaa pitämään ihon sileänä ja ehkäisemään sen rypistymistä yöllä esimerkiksi kyljellä nykkuessa. Samalla se ehkäisee kosteuden haihtumista iholta ja pitää dekolteen ihon kosteutettuna. Tämän ansiosta iho tuntuu aamulla sileämmältä ja pehmeämmältä.

  • Silikonilappu dekolteen ihon hoitoon

  • Hoitaa ja ehkäisee juonteita

  • Valmistettu 100% silikonista

  • Hypoallerginen

Koko: 1 kpl

Käyttö

Aseta silikoninen hoitolappu puhdistetulle ja kuivalle dekolteen iholle, jolla ei ole käytetty rasvaisen pinnan jättäviä hoitotuotteita kuten kosteusvoiteita tai aurinkotuotteita. Anna lapun vaikuttaa iholla vähintään tunti. Parhaan vaikutuksen saat, kun jätät lapun vaikuttamaan dekolteen iholle yön yli. Poista lappu iholta käytön jälkeen ja säilytä se ilmatiiviisti seuraavaan käyttökertaan asti.

Hoito

Pidä hoitolappu puhtaana puhdistamalla se miedolla saippualla, joka ei sisällä öljyjä. Huuhtele naamiolappu puhtaaksi lämpimällä vedellä ja anna sen kuivua tarttuva pinta ylöspäin. Älä painele lappua kuivaksi pyyhkeellä, paperilla tai muilla vastaavilla. Lapun pesu ei heikennä sen tehokkuutta, mutta käytöstä riippuen lapun tarttumapinta heikkenee n. 30 päivän jälkeen.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.