Kerstin Florian
Organic Calm Mind Aromatherapy Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 15 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Organic Calm Mind Aromatherapy Oil on luonnollisesti vaikuttava eteerinen öljy, jonka hurmaavassa koostumuksessa yhdistyvät laventeli-, piparminttu- ja teepuuöljy. Rauhoittava yhdistelmä laadukkaita eteerisiä öljyjä auttaa rentouttamaan mielen ja häivyttää stressin kaukaisuuteen. Eteerinen öljy on myös tehokas apu päänsäryn, stressin ja jännityksen hoidossa. 
 

  • Rentouttava ja rauhoittava eteerinen öljy

  • Eteerisen öljyn pitoisuus 4%

  • Sisältää laventelia, piparminttua ja teepuuöljyä

  • Parabeeniton koostumus


Koko: 15 ml
 

Avainainesosat

  • Eteerinen laventeliöljy - Rentouttava, tasapainoittava ja hellävarainen.
  • Eteerinen piparminttuöljy - Virkistävä ja raikastava. Auttaa lievittämään stressiä.
  • Eteerinen teepuuöljy - Puhdistava ja voimistava.

Käyttö

Levitä tippa eteeristä öljyä ohimoille tai nenän juureen. Voit myös hieroa muutaman tipan öjyä kämmeniin ja hengittää eteerisen öljyn tuoksua kämmenistäsi.

Ainesosat

*Helianthus Annuus (Sunflower Oil) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Origanum Majorana Leaf Oil, Illicium Verum (Anise) Oil, Melaleuca Leucadendron Cajeput Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Tocopherol, Citral, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool. *Organic
 

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.