The Chemistry Brand
Retin-Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

The Chemistry Brand Retin-Oil tarjoaa vartalon iholle kattavaa anti-age-hoitoa. Alkoholiton vartaloöljy sisältää ihoa tehokkaasti uudistavaa, kasvotuotteista tuttua retinoidia. 1% pitoisuus retinoidia tuo vartaloöljyyn ihon tekstuuria tasoittavia sekä arpia ja venymäjälkiä häivyttäviä vaikutuksia. Vartaloöljyn C- ja E-vitamiinit hoitavat ihoa yhdessä kasviöljyjen ja punaisen levän voimin.

  • Retinoidia sisältävä vartaloöljy

  • Heleyttävä ja uudistava vaikutus

  • Kohdistaa tehonsa pigmenttihäiriöihin, arpiin ja venymäjälkiin

  • Kosteuttava ja hoitava

  • Sisältää kasviöljyjä ja punaista levää

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 100 ml

Käyttö

Levitä vartaloöljyä iholle päivittäin saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

C12-15 Alkyl Benzoate,Parfum (Fragrance),Caprylic/Capric Triglyceride,Tocopherol,Limonene,Tocopheryl Acetate,Ethoxydiglycol,Algae Extract,Hydroxypinacolone Retinoate,Dimethyl Isosorbide,Tetrahexyldecyl Ascorbate,Linalool.,Euterpe Oleracea Fruit Oil,Oenocarpus Bataua Fruit Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.