Björk & Berries
Never Spring Body Lotion

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 250 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

BJÖRK&BERRIES Never Spring Body Lotion

BJÖRK&BERRIES Never Spring Body Lotion on ihastuttava vartalovoide, jonka tuoksu tuo mieleen kevätaamujen vihreyden ja raikkauden. Keväisen pirskahtelevassa, raikkaan tuoksuisessa vartalovoiteessa yhdistyvät sitruksen, koivun ja setripuun vivahteet, joita myski, vihreät omenat ja mustaherukat täydentävät. Vartalovoide kosteuttaa ihoa ja jättää sille pehmeän tunteen sekä kevyen tuoksun.

  • 98% luonnollisia ainesosia
  • 15% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Koko: 250 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from certified organic farming

Ainesosat

Aqua,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Limonene,Alpha-Isomethyl Ionone,Eugenol,Shea Butter,Cocoa Butter,Birch leaves distillate*,Natural emollients,Natural emulsifiers from sugar and vegetable oil,Humectant from corn,Rapeseed oil*,Natural/Synthetic fragrance,Sea Buckthorn extract*,Cucumber fruit water*,Aloe vera*,Thickeners,Mild preservatives,Stabilizing agent,pH-adjustinging agents,Linalool).,Fragrance allergens (Coumarin

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut