Escada
Fiesta Carioca

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,95 €
23,95 €
Variantti : Body Lotion 150 ml
Tuotetiedot

Escada Fiesta Carioca Body Lotion -vartalovoiteessa on Escada Fiesta Carioca EdT -hajuveden valloittava tuoksu. Käytä vartalovoidetta yksinään kosteuttamassa ihoa ja tuomassa sille pehmeää tuoksua tai yhdessä hajuveden kanssa täydentämässä kokonaisuutta.

Escada Fiesta Carioca juhlistaa Escadan 25. kesätuoksua. Vuoden 2017 kesätuoksu on täynnä kesäistä tunnelmaa ja intohimoa. Rion karnevaaleista inspiroitunut tuoksu yhdistää hedelmäisiä ja kukkaisia vivahteita, jotka kuljettavat mielen ystävien kanssa vietettyihin laiskoihin kesäpäiviin ja niihin lämpimiin kesäiltoihin, joiden ei toivonut koskaan loppuvan.

Escada Fiesta Carioca aukeaa brasilialaisen passionhedelmän ja mehukkaiden vadelmien räjähdyksellä, joka sulautuu sensuelliin ja lämpimään passionkukkien ja appelsiininkukkien muodostamaan sydämeen. Hedelmäisen tuoksun pohjalla häivähtee viettelevä sekoitus myskiä ja setripuuta, jotka heijastelevat Escada-naisen vasustamatonta aistillisuutta.

Koko: 150 ml

Katso lisää vastaavia kuin Fiesta Carioca

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.