Weleda
Skin Food Body Lotion

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
8,50 €
8,50 €
Variantti : Body Lotion 30 ml
Tuotetiedot

Weleda Skin Food Cream on täyteläinen monitoimivoide, joka ravitsee kuivaa ja karheaa ihoa auttaen palauttamaan sen pehmeyden ja hyvinvoinnin. Luonnon raaka-aineista koostuva voide rauhoittaa ja hoitaa ihoa ja sitä voidaan käyttää koko perheen iholla. Tuote sopii käytettäväksi koko vartalolla ja se on erinomainen erityisesti kuivien käsien, jalkojen ja kyynärpäiden hoidossa.

Koko: 30 ml

Tuotenumero: 23408
Käyttö

Levitä voidetta haluamillesi vartalon ihoalueille aina tarvittaessa.

Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Alcohol,Water (Aqua),Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Lanolin,Cholesterol,Calendula Officinalis Flower Extract,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Viola Tricolor Extract,Glyceryl Linoleate,Linalool*,Geraniol*,Limonene*,Citral*,Hydrolyzed Beeswax,Fragrance (Parfum)*,Beeswax (Cera flava),Coumarin*. * from natural essential oils

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Skin Food

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.