Maria Åkerberg
Body Lotion Beautiful

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
13,90 € Suos. hinta 23,50 €
13,90 € Suos. hinta 23,50 €
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Body Lotion Beautiful on pehmentävä, kosteuttava ja hyvää tekevät voide, jossa on mieto, raikas tuoksu. Ehkäisee ihon kuivumista. Kasviöljyjen, vitamiinien ja Maitohapon (AHA) yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään kosteus- ja rasvatasapainonsa. Käytämme Maitohappoa sokerijuurikkaista ja Sheavoita villinä kasvavista sheapuista. Sitruunan, Bergamotin, Appelsiinin ja Kardemumman eteeriset öljyt tekevät ihostasi pehmeän ja hyväntuoksuisen. Sitruunaöljy vahvistaa verisuonia. Bergamottiöljy hoitaa ihottumaa ja psoriasista. Appelsiiniöljy on virkistävä ja puhdistava. Kardemumma on elvyttävä ja virkistävä. Koska ainesosien sadot saattavat vaihdella, voi tuoksussa ja koostumuksessa olla eroja. Eteeriset öljyt eivät muutu kovin paljon, mutta niiden tuoksut voivat ”kätkeytyä” muiden, enemmän tuoksuvien raaka-aineiden taakse. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43724
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane (Vegetable), Glycerin (Vegetable), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Sodium Lactate, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Bergamia (Bergamot Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Bitter Orange) Peel Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Citral*, Eugenol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Voit käyttää Body Lotion Beautifulia joka päivä, erityisesti talvella ja auringonoton jälkeen. Yhdistä silloin Aloe Vera Barbadensikseen saadaksesi enemmän kosteutta.

Katso lisää vastaavia kuin Body Lotion Beautiful

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.