Maria Åkerberg
Shea Balm

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Shea Balm on tehokas ja pehmentävä voide kuivalle ja herkälle iholle. Se suojaa ihoa kylmältä ja auttaa halkeamissa, hiertymissä ja kovettumissa. Kullankeltaisen balsamin rakeinen koostumus on ainutlaatuinen. Jyvät sulavat nopeasti kehonlämmössä ja tekevät ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Shea Balmin pääraaka-aine on Sheavoi, jota saadaan sheapähkinöistä. Kehäkukka on vanha lääkekasvi ja Kehäkukkauutetta on perinteisesti käytetty haavojen ja herkän ihon hoitoon. Shea Balmin väri ja tuoksu voivat vaihdella kehäkukkien sadon mukaan. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43750
Ainesosat

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Daucus Carrota Sativa (Carrot) Seed Oil.

Annostus ja käyttö

Levitä säästeliäästi Shea Balmia ja hiero huolellisesti mielellään hieman kostealle iholle, jotta tuote imeytyy kunnolla eikä jätä rasvatahroja vaatteisiin. Kuivat kädet ja jalat: Levitä käsiin ja jalkoihin illalla ja anna vaikuttaa yön yli. Raskauden aikana: Hiero Shea Balmia ennaltaehkäisevästi välttääksesi raskausarpia. HUOM! Shea Balm saattaa värjätä tekstiilejä.

Katso lisää vastaavia kuin Shea Balm

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.