Beauté Pacifique
Xtra Dry-Skin Fix

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
31,95 €
31,95 €
Valinta : 120 ml
Tuotetiedot

Beauté Pacifique Xtra Dry-Skin Fix

Beauté Pacifique Xtra Dry-Skin Fix on tehokkaasti kosteuttava voide, joka auttaa pitämään ihosi kosteutettuna koko päivän. Skvalaania sisältävä tuote ehkäisee ihon kuivumista ja sen kosteuttava, rauhoittava ja suojaava koostumus sopii erityisesti kuiville ja karheille ihoalueille sekä psoriaatikoille ja atoopikoille.

Koko: 120 ml

Käyttö

Levitä tuotetta kuiville ihoalueille kuten käsiin, jalkoihin, kyynärpäihin ja polviin ainakin kerran päivässä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Levitä tuotetta kuiville ihoalueille kuten käsiin, jalkoihin, kyynärpäihin ja polviin ainakin kerran päivässä.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Tocopherol,Retinyl Palmitate,Squalane,Ethylhexylglycerin,Cetyl Palmitate,Polysorbate 60,Isopropyl Palmitate,Arginine,Glyceryl Stearate SE,Lanolin,Dipotassium Glycyrrhizate,Retinol,Behenyl Alcohol,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Aqua/Water,Citrus Medica Limonum Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.