Maria Åkerberg
Coldpressed Jojoba Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 21,95 €
15,90 € Suos. hinta 21,95 €
Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Cold Pressed Jojoba Oil on yleistuote koko perheelle. Se palauttaa kosteuden, pehmentää, tasapainottaa ja suojaa ihoa, esimerkiksi kylmältä. Sopii kaikille ihotyypeille. Se imeytyy Jojobaöljyn ainutlaatuisen rasvahappokoostumuksen ansiosta nopeasti ihoon, jossa se sitoo kosteutta, vahvistaa suojakuorta ja tekee ihosta sametinsileän. Jojobaöljyssämme on ohut koostumus ja se on laadultaan ainutlaatuinen. Kullankeltainen, kevyt öljy on valmistettu varovasti kylmäpuristamalla Jojobapensaan siemeniä. Öljy on erittäin kestävä; tuotteeseen ei tarvitse lisätä mitään säilöntäainetta. Pullossa on hygieeninen tiputin. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43665
Ainesosat

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Annostus ja käyttö

Päivittäinen ihonhoito: Levitä Cold Pressed Jojoba Oilia yksinään tai jonkin voiteemme alle osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Öljy on suhteellisen ohut ja imeytyy nopeasti ihoon tahmaamatta. Kuiva iho: Jos sinulla on erittäin kuiva iho, voit kokea, että iho imee tarvitsemansa öljystä. On tärkeää antaa iholle niin paljon kosteutta kuin se haluaa. Iho saa nyt mahdollisuuden korjaantua, jolloin se sitoo helpommin kosteutta. Öljy on erittäin riittoisa heti, kun iho on tasapainossa. Kuivat kädet: Öljy toimii vedenkestävänä voiteena, joka suojaa käsiäsi veden kuivattavalta vaikutukselta useiden tuntien ajan. Kuivat hiukset:  Tee Jojobaöljystä hiusnaamio. Jos hiukset ovat erittäin kuivat, levitä öljyä hiustenpesun jälkeen latvoihin. Meikinpoisto: Jojobaöljy kostutetussa vanulapussa poistaa helposti kaiken meikin, myös vedenkestävän ripsivärin. Ongelmaiho: Jojobaöljy tasapainottaa kaikkia ihotyyppejä. Vauvanhoito: Tiputa muutama tippa kylpyveteen. Jojobaöljyn koostumus on ohuempi kuin Baby Oilin. Arat nännit: Koska öljy on mauton ja täysin vaaraton nautittuna (toisin kuin mineraaliöljyjä sisältävät tuotteet), sitä ei tarvitse pestä pois ennen imetystä. Sieni alapäässä: Käytä öljyä vähintään kaksi kertaa päivässä. Käytä muutaman päivän ajan oireiden poistumisen jälkeen. Parranajo: Käytä Cold Pressed Jojoba Oilia parranajon jälkeen. Öljy tappaa bakteereita ja ehkäisee punaisten pilkkujen syntymistä. Kuiva ihottuma: Jojobaöljy parantaa ihon suojakuorta ja vastustuskykyä.

Katso lisää vastaavia kuin Coldpressed Jojoba Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.