search

Imju Fiberwig
Volume Lash Captivating Volume

23,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Imju Fiberwig Volume Lash Captivating Volume -ripsiväri luo irtoripsiä jäljittelevän lopputuloksen. Tuuheuttava ripsiväri on kehitetty tuomaan ripsiin runsasta volyymia sekä paakutonta erottelua. Ainutlaatuinen kalvoteknologia päällystää jokaisen yks… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Imju Fiberwig Volume Lash Captivating Volume

Imju Fiberwig Volume Lash Captivating Volume -ripsiväri luo irtoripsiä jäljittelevän lopputuloksen. Tuuheuttava ripsiväri on kehitetty tuomaan ripsiin runsasta volyymia sekä paakutonta erottelua. Ainutlaatuinen kalvoteknologia päällystää jokaisen yksittäisen ripsen tuuheuttavilla partikkeleilla luoden kiiltävän ja tuuhean lopputuloksen. Ripsivärin pitkät ja pehmeät harjakset levittävät maskaramassan runsaana ripsiin erotellen ne samalla kauniisti.

Pitkäkestoinen, vesipohjainen ripsiväri kestää hikoilua ja silmien vuotamista, minkä ansiosta se ei leviä päivän aikana. Ainutlaatuinen koostumus imee itseensä lämmintä vettä, minkä ansiosta sen poistamiseen ei tarvita silmämeikinpoistoainetta.

  • Väri: Musta
  • Kestää hikoilua ja kyyneleitä
  • Poistetaan lämpimällä vedellä

Koko: 8 g

Käyttö

Poista ripsiväri lämpimällä vedellä huuhtoen. Auta ripsiväriä irtoamaan hieroen hellästi sormilla. Ripsiväriä ei voi poistaa silmämeikinpoistoaineella.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää