search

Indeed Laboratories
Nanoblur

19,70 €29,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
10 vuotta pois 40 sekunnissa! Indeed Laboratories Nanoblur-voide tasoittaa kasvojen ihoa välittömästi. Optisen vaikutuksen tuova sävytön voide häivyttää iholta juonteita, ryppyjä ja laajentuneita ihohuokosia sekä saa ihon vaikuttamaan kiinteämmältä. … Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Indeed Laboratories Nanoblur

10 vuotta pois 40 sekunnissa! Indeed Laboratories Nanoblur-voide tasoittaa kasvojen ihoa välittömästi. Optisen vaikutuksen tuova sävytön voide häivyttää iholta juonteita, ryppyjä ja laajentuneita ihohuokosia sekä saa ihon vaikuttamaan kiinteämmältä. Täydellinen tuote pohjustamaan iho tärkeisiin tilanteisiin!

Koko: 30 ml

Käyttö

Käytä tuotetta ihonhoitotuotteiden päällä viimeisenä vaiheena ennen mahdollisia meikkituotteita. Mikäli käytät nestemäistä meikkivoidetta, levitä Nanobluria vasta meikkivoiteen päälle.

Jos ihosi on erittäin kuiva, sekoita Nanobluria kosteusvoiteeseen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Nanoblur - Before & After

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Indeed Laboratories Nanoblur

Keskimääräinen arvosana (3.0): 3/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ihana tuote
2018-12-11 kirjoittanut: Eija H (ikä: 55-64)
Nanoblur on lunastanut lupaukset!
Alussa käytön opettelemiseen meni hiukan aikaa: kokeilin ensin meikkivoiteen alla meikkipuuterin kanssa ja sitten meikkivoiteen päällä. Kumpikaan tapa ei oikein tuonut kaivattua luonnollista lopputulosta. Meikkivoiteen päällä käytettynä meikkivoide "siirtyi" Nanoblurin alla vaikka taputtelin voidetta huolellisesti pieniä määriä iholle. Meikkipuuterin alla puuteri vaikutti "laikukkaalta". Sitten päätin sekoittaa Nanobluria BB-voiteen sekaan ja johan toimi: tulos oli luonnollinen, hehkuva ja tasainen! Vain pieni nokare riittää BB-voiteen sekaan ja lupaukset täyttyvät. Olen viimeistellyt kasvot vielä hippusella Nanobluria silmänympärysiholle , silmän sisänurkkaan ja marionettijuonteisiin ja huulien ympärille. Siis hitunen riittää. Erinomainen lisäksi silmämeikin pohjustuksessa ja luomiväri kestää koko päivän siistinä.
Ihoni näyttää tasaisemmalta, kuulakkaalta ja elinvoimaiselta ja juonteet näyttävät matalammilta. Nanoblurin käyttö on lisäksi vaivatonta kun sen oppii. Hupputuote josta en luovu!
Suositeltu kenelle: Ikääntyneelle sekaiholle joka tarvitsee "sitä jotakin"
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää