Elevenin joulukalenteri on vihdoin täällä!

7.10.2020

Nyt se on vihdoin täällä — Elevenin ikioma joulukalenteri! Laske päiviä jouluun 24 ylellisen luukun kanssa. Älä odota tilauksen kanssa liian kauaa, sillä adventtikalenteria on saatavilla vain rajoitettu lukumäärä.

blog-julkalender-1-2000x1125px (1).jpg

Vuoden tauon jälkeen Elevenin joulukalenteri on jälleen täällä. Nyt voit laskea päiviä jouluun 24 ylellisen luukun avulla, joista löytyy ihania ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita, meikkejä ja tuoksuja. Emme halua paljastaa kalenterin koko sisältöä etukäteen, jottemme pilaa yllätysmomenttejasi. Joku jännitys on hyvä säilyttää, vai mitä? Voimme kuitenkin kertoa, että kauniista vaaleanpunaisista silkinpehmeistä pussukoista löytyy tuotteita muun muassa seuraavilta merkeiltä: ClarinsBaborXlashNUXEFilorgaLöwengripCliniqueEstée Lauder jne. 

Koska kestävyys on tärkeä arvo meille Elevenillä, olemme ottaneet sen huomioon myös joulukalenterimme suunnittelussa. Joulukalenteri tulee upeassa supertilavassa hennon vaaleanpunaisessa toalettilaukussa, jota voit myöhemmin hyödyntää matkoillasi tai tavaran säilytyksessä. Tuotteet tulevat kauniissa pusseissa, joita voit niin ikään hyödyntää myöhemmin muun muassa lahjapusseina tai tavaroiden säilytyksessä, esim. käsilaukussa. Vuoden ylellisimmän kosmetiikkakalenterin arvo on 305€, mutta sinä saat sen vain 124,95€:lla. 

Tätä joulukalenteria et halua missata!

Osta joulukalenteri täältä.

blog-julkalender-2-2000x1125px (1).jpg