Elevenin kauneusekspertit: Tässä kesän suosikkituotteemme

23.7.2020

Mihin kauneustuotteisiin tulisi satsata näin kesällä! Olemme pyytäneet asiakaspalvelumme kauneuseksperttejä antamaan parhaat tuotevinkkinsä.

KS-sommar-2.jpg

Tove:

Dr. Bronner's Magic Soaps Citrus-Orange

Ihana sitruksen tuoksuinen suihkusaippua, joka jättää ihosi silkinpehmeäksi ja raikkaaksi. Vie ajatuksen kesäiltaan Italiassa ja on suosikkini kesäkuukausina. 

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

Täydellinen geeli niille päiville, kun on viettänyt hieman liikaa aikaa auringossa. Geeli on viilentävä ja rauhoittava ja auttaa ihoa palautumaan, mikäli on onnistunut polttamaan ihon auringossa. Säilytä kylmässä maksimoidaksesi viilentävän vaikutuksen. Vinkki: Tämä tuote auttaa myös hyönteisten puremiin.

MAC Cosmetics Strobe Cream (Sävyssä Peachlite)

Suosikkini nestemäisten highlightereiden joukosta. Täydellinen tuote antamaan ekstrahehkua kesällä. Käytän sitä sekä primerina että highlighterina muun meikin jälkeen. Siinä on miellyttävä koostumus ja se on myös hoitava iholle.

KS-Sommar-3.jpg

Hinni:

Australian Glow One Hour Express Tan Mousse – Dark

Ihana itseruskettava mousse, joka antaa luonnollisen, kauniin tummanruskean värin vain yhdessä tunnissa. Tuote on helppokäyttöinen ja lopputuloksena saat kauniin päivetyksen upealla hehkulla.  

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater

Kosteuttava kasvosuihke, jota voi käyttää missä vaan ja milloin vaan. Tuntuu erittäin miellyttävältä ja raikkaalta iholla esimerkiksi rannalla vietetyn päivän jälkeen. Pullo on kokonsa vuoksi myös kätevä ottaa mukaan kesän kaikkiin seikkailuihin.

Lancôme Idôle EdP

Täydellisen kesätuoksun valinta on aina jännittävää! Idôle on hienostunut chypré-tuoksu, joka sopii hyvin juhlaan ja tuo myös ihanan tunnelman kesäillan kävelyihin.

KS-Sommar-4.jpgKarolina:

Nuxe Poudre Éclat Prodigieux

Kompakti aurinkopuuteri, jota on ihana käyttää päivittäin läpi kesän. Se tuoksuu hyvältä ja antaa kauniin päivettyneen ihon sävyn. Pidän erityisesti siitä, että se ei tuki ihohuokosia ja se sisältää muun muassa E-vitamiinia, joka auttaa ehkäisemään ennen aikaista auringosta johtuvaa ihon ikääntymistä. Ekstrabonuksena se on erittäin riittoisa. 

Ole Henriksen Truth Serum

Tämä tuote on ollut suosikkini jo pitkään. Se sisältää C-vitamiinia vesiliukoisessa muodossa, joka helposti imeytyy ihoon. Antioksidantti, jota meillä on jo luonnostaan ihon kerroksissa, mutta UV-valo vähentää V-vitamiinipitoisuutta ja siksi on tärkeää boostata ihoa kesän aikana. Seerumi kasvattaa myös kollageenipitoisuutta, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja auttaa ihoa suojautumaan vapaita radikaaleja sekä auringosta iholle aiheutuvaa stressiä vastaan

EVY Technology Daily Face Mousse SPF30

Rakastan tätä tahmaamatonta aurinkosuojamoussea kasvoille, jota levitän päivittäin suojatakseni ihon vahingollisilta UV-säteiltä. Se sisältää muun muassa C ja E -vitamiineja, hyaluronihappoa ja kollageenia, joka auttaa ehkäisemään pigmenttiläiskiä ja ennen aikaista auringosta johtuvaa ihon ikääntymistä.

KS-Sommar-5.jpg

Michelle:

Dermaceutic K Ceutic Post-Treatment Restore

Täydellinen päivävoide kesällä. Tuotteessa on korkea aurinkosuoja ja se antaa kauniin hehkun samalla kun se hoitaa herkkää ihoa. Toimii hyvin myös pohjana ennen meikkiä.

RefectoCil Eyebrow Color

Värjään sekä ripset että kulmat säännöllisesti ympäri vuoden, mutta kesällä, kun oleskelen usein ilman meikkiä on värjätyt ripset ja kulmat erityisen ihanat. Käytän tällöin vain kulmakarvageeliä ja ripsentaivutinta.  (Käytän väriä “brown” kulmille ja ”blue black” ripsille).

Shiseido Eyelash Curler

Minulla on ollut Shiseidon ripsentaivutin pian 8 vuotta ja se toimii yhä kuin uusi. Vaihdan ainoastaan pienen kumityynyn tasaisin väliajoin, sillä se kuluu jonkin ajan kuluttua. Kun minulla on värjätyt ripset ja käytän kyseistä ripsentaivutinta näyttää kuin olisin levittänyt maskaraa.

blog-KS-sommarfavoriter-2000x1125px.jpg