Kauniit hiukset Maria Nilan avulla

17.9.2020

Hiustenhoitotuotteet, jotka ovat yhtä hyväksi sinulle että hiuksillesi. Kuulostaako hyvältä? Siinä tapauksessa sinun on hyvä tutustua Maria Nilan tuotteisiin. Merkki keskittyy selvästi kestävyyteen – aina raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen saakka. Lisäksi tuotteet ovat täysin vegaanisia.

blog-maria-nila-colour-refresh-2000x1125px.jpg

Kestävyys on tärkeä asia meillä Elevenillä. Älykkäillä valinnoilla voit tehdä sekä itsellesi että ympäristölle palveluksen. Siksi olemmekin kovin iloisia siitä, että Maria Nila kuuluu valikoimaamme. Maria Nila on yritys, joka tarjoaa vegaanisia hiustenhoitotuotteita eri hiustyypeille ja hiusten erilaisten olotilojen tarpeisiin. Merkki keskittyy selvästi kestävyyteen – aina raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen saakka. Tuotemerkin tuotteet valmistetaan Ruotsissa, ja lisäksi ne ovat vegaanisia, niitä ei ole testattu eläimillä ja ne on valmistettu vain kasviperäisistä ainesosista. Täydellinen sinulle, joka haluat korkealaatuista hiustenhoitoa ja samalla tehdä jotain hyvää ympäristölle.

Maria Nilan Eco Therapy Revive on 100% vegaaninen hiustenhoitosarja täysin ilman sulfaatteja tai silikoneja. Valitsemalla orgaaniset aineet vahvistat hiuksiasi sisältä ulospäin. Pullot on lisäksi tehty kierrätetystä merestä löytyneestä muovista. Tuotteet ovat hyviä myös hiuksillesi. Sarjan tuotteet toimivat kolmivaiheisella menetelmällä, joka ensin puhdistaa misellitekniikalla, sitten kosteuttaa aloe veralla ja lopuksi vahvistaa hiuksia kasviproteiineilla. Tuotteet tuoksuvat ihanasti kurkulta, persikalta ja päärynältä.

e-hero-maria-nila-revive-1280-(1).jpg

Näin käytät Eco Therpy Revive -sarjan tuotteita:

Vaihe 1: Eco Therapy Revive Shampoo

Poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja tasapainottaa hiuksia ja hiuspohjaa misellitekniikan ansiosta. Voi käyttää päivittäin.

Vaihe 2: Eco Therapy Revive Masque

Hoitava hiusnaamio, joka kosteuttaa sekä hiuksia että hiuspohjaa. Kasviproteiinien avulla naamiolla on korjaava efekti samalla kun naamio vähentää hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä.Hiuksista tulee pehmeät ja sileät.

Vaihe 3: Eco Therapy Revive Conditioner

Hoitava hiustenhoitoaine, jossa kevyt koostumus. Tekee hiuksista pehmeät painamatta niitä alas. Rikastettu pellavansiemenuutteella, joka suojaa hiuksia värin haalistumiselta. 

blog-maria-nila-cool-cream-2000x1125px.jpg