Top 11 -listaus vuodelta 2020

23.12.2020

Nyt kun vuosi lähestyy loppuaan haluamme ottaa katsauksen kuluneeseen vuoteen ja listata vuoden 2020 11 suosituinta tuotetta Elevenillä. Onko sinun suosikkisi mukana Top 11 -listalla? Katso listaus alta.

beauty-update_bestsellers_fi_800x533px.jpg

Mikä vuosi meillä olikaan – niin hyvässä kuin huonossakin! Meille Elevenillä vuosi on ollut mahtava! Suuri osa asiakkaistamme on löytänyt meidät vuonna 2020, ja näemme, että aiemmin hyvin pieni kohderyhmä 65+ on kasvanut voimakkaasti, mikä on hauskaa! Yhä useammat ihmiset viettävät aikaa kauneushoitojen parissa siellä kotona – ihonhoidon ja hiustenhoidon merkeissä. On myös monia, jotka haluavat kokeilla uusia meikkejä nyt, kun meillä on enemmän vapaa-aikaa vietettävänä. Alla on luettelo tuotteista, jotka sijoittuvat 11 suosituimman tuotteen joukkoon vuonna 2020!

Täältä löydät kaikki vuoden 2020 suosituimmat tuotteet. 

1. Xlash Eyelash Serum

Xlash – tuotemerkki, jonka erityisesti yksi hyvin suosittu tuote on valloittanut kauneusmaailman myrskyn lailla. Puhumme tietenkin vallankumouksellisesta Eyelash Serumista. Seerumi tekee luonnollisesti ripsistä pidemmät, paksummat ja tummemmat ilman ripsiväriä. Ei varmaan yllätä ketään, miksi tämä tuote on vuoden 2020 myydyin tuotteemme.

2. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Huippusuositun The Ordinary -merkin Niacinamide 10% + Zinc 1% löytyy listan sijalta kaksi. Kaikki, jotka ovat tätä hoitotiivistettä kokeilleet ymmärtävät miksi. Tuote auttaa häivyttämään iholta epäpuhtauksia ja tukkeumia samalla tasapainottaen talintuotantoa. Tämä ihmetuote antaa näkyviä tuloksia ja on sitäpaitsi erittäin lompakkoystävällinen. The Ordinary on todellakin onnistunut työssään!

3. The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Myös toinen The Ordinary -tuote löytyy listan sijalta kolme. Tämä kuorintaneste sopii sinulle, jolla ei ole ylimääräistä aikaa pitkille ihonhoitorutiineille, sillä tämän tuotteen vaikutusaika on lyhyt, vain 10 minuuttia. Kuorintaneste työskentelee syvällä kasvojen ihossa ja sinä saat kaupan päälle upean hehkun kasvoillesi. Jatkuva käyttö sekä parantaa epätasaista ihon struktuuria että tasoittaa hienoja juonteita. Menestys tuote!

4. Xlash Pro

Toinen tuote Xlashiltä myydyimpien tuotteiden listan sijalla 4. Kyseessä on sama silmäripsiseerumi, kuin sijalla 1, mutta pro-versio. Myös tämä tuote antaa sinulle pidemmät silmäripset – ja vain 30 päivässä. Seerumia levitetään kerran päivässä, ja tämän jälkeen on mahdollista käyttää ripsiväriä niin halutessaan, tuote vaikuttaa yhtälailla käytettäessä meikkiä kuin ilman meikkiä. Xlash vahvistaa ripsiäsi luonnollisten raaka-aineidensa avulla. Sen sisältämät peptidit, öljyt, antioksidantit, biotiini, aminohapot ja polysakkaridit auttavat aktivoimaan ja stimuloimaan ripsien kasvua sekä tummentamaan niitä.

5. Rituals... The Ritual Of Sakura Hand Wash

Kuluneen vuoden aikana olemme viettäneet enemmän aikaa kotona kuin aikaisempina vuosina. Ehkä tämän johdosta kotispa-ilmiöstä on tullut trendikästä? Joka tapauksessa tämä Ritualsin ihanan tuoksuinen käsisaippua on myynyt kuin häkä. Tämä kosteuttava käsisaippua tuo kotiisi todellisen spa-tunteen ja pienen ylellisen hengähdyshetken arjen kiireeseen. 

6. RefectoCil Eyebrow Color

Kulmat, kulmat ja kulmat! Kulmat ovat näytelleet isoa osaa meikkimaailmassa myös vuonna 2020. Kulmat kehystävät kasvoja ja ovat siksi hyvin merkityksekkäät. Emme ylläty siitä, että sijalta kuusi löytyy Refectoicilin Eyebrow Color. Tällä kulmavärillä värjäät kulmat itse helposti kotona. Väri kestää kauniina jopa 6 viikkoa – kuinka mahtavaa? Saatavilla useita eri värisävyjä vaaleasta tummaan.

7. FIBERWIG Volume Lash Captivating Volume Mascara
Volyymiä antava ripsiväri – voisimme sanoa, että must-have-tuote meikkipussiin. Tuuheuttava ripsiväri on kehitetty tuomaan ripsiin runsasta volyymia sekä paakutonta erottelua. Ainutlaatuinen kalvoteknologia päällystää jokaisen yksittäisen ripsen tuuheuttavilla partikkeleilla luoden kiiltävän ja tuuhean lopputuloksen. Ripsivärin pitkät ja pehmeät harjakset levittävät maskaramassan runsaana ripsiin erotellen ne samalla kauniisti.

8. Rituals... The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel
Numero 8 löytyy samasta Ritualsin sarjasta kuin aiemmin kohdassa 5 mainitsemamme käsisaippua. Veden kanssa täyteläisesti vaahtoava koostumus tuo suihkuhetkeen ylellisyyttä. Ihoa ravitseva ja pehmentävä suihkuvaahto sisältää sille rentouttavan tuoksun tuovia kirsikankukkia, jotka symboloivat Japanissa perinteisesti puhtautta.

9. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
Vuosi 2020 on todistetusti ollut The Ordinaryn vuosi! Tässä jo kolmas The Ordinary -tuote top-listassamme, tällä kertaa hyaluronihapolla varustettuna. Seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka yhdessä uuden sukupolven hyaluronihappopolymeerin kanssa kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. Ihosta tulee kosteutettu ja se näyttää täyteläiseltä ilman, että syvemmällä oleva kosteus vain nousisi ihon pinnalle. Seerumi sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka myös auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta.

10. Rituals... The Ritual Of Sakura Hair & Body Mist
Täytyy todeta, että vuosi 2020 on ollut myös Ritualsin vuosi meillä Elevenillä. Listamme sijalta kymmenen löytyy edelleen The Ritual Of Sakura -sarjaan kuuluva vartalo-/hiustuoksu. Vartalotuoksu tuo iholle herkän ja harmonisen kirsikankukan ja riisimaidon tuoksun. Huumaava tuoksu tuo arkeen pienen meditaatiohetken ja vie ajatukset japanilaiseen puutarhaan hamami-juhlan aikaan. Vartalotuoksua voi käyttää myös hiustuoksuna. Rakastamme 2-in-1-tuotteita!

11. Skin Roller - Microneedling 3 In 1
Listan sijalta 11 löytyy Swiss Clinicin mikroneulausrulla. Asiakkaamme ovat selkeästi rakastaneet ihonhoitoa myös tänä vuonna, vuonna 2020! Mikroneulausrulla stimuloi ihosolujen uudistumista sekä auttaa säännöllisellä käytöllä jopa korjaamaan, kirkastamaan ja elvyttämään ihoa. Mikroneulausrullaa voidaan käyttää raskausarpien, aknearpien, juonteiden, hiustenlähdön, selluliitin ja leikkausarpien hoidossa.