Boostaa ihoa kesän jälkeen ja saavuta upea syysglow Exuviancen avulla

23.8.2021

Kesähehkun säilyttämiseksi voi olla hyvä idea priorisoida hieman ihonhoitoon näin syksyn edessä. Kesällä altistamme ihomme auringolle, ja auringossa vietetyn ajan seurauksena ihossa voi esiintyä pigmenttiläiskiä sekä epätasaisuuksia. Tämä ei ole lainkaan harvinaista ja onneksi apua on. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitkä Exuviance-tuotteet sekä hoitavat tehokkaasti että antavat upean syysglown.

Exuviance_fall-duo_2000x1125px.jpg

Syksyn ihonhoitorutiini Exuviancen kanssa

Ennen syksyä muutamme hieman ihonhoitorutiiniamme boostataksemme ihoamme. Me yksinkertaisesti annamme iholle enemmän rakkautta ravitsevilla ja vahvistavilla ainesosilla, kuten NeoGlucosaminella, AHA- ja PHA-hapoilla sekä C- ja A-vitamiineilla, joilla kaikilla on yhteisiä tekijöitä.

Siksi haluamme nostaa esiin kolme Exuviance-suosikkia, jotka vahvistavat, stimuloivat ja hoitavat ihoa. Alta löydät kolme myydyintä tuotetta, joita voit käyttää ympäri vuoden, mutta jotka ovat erityisen hyviä käytettäväksi kesän jälkeen.

Performance Peel AP25

Uusi Perormance Peel AP25 on tehokas kaksivaiheinen kuorinta kotikäyttöön, joka uudistaa ihoa välittömästi. 25% glykolihapon, mantelihapon ja PHA:n yhdistelmä parantaa ihon rakennetta, tasoittaa pigmenttiä sekä minimoi hienoja juonteita ja ryppyjä.Suositellaan käytettäväksi kaikilla ihotyypeillä, mutta tuote sopii erityisen hyvin herkälle ja reaktiiviselle iholle.

Skinrise Morning Glow

Ihanat seerumilaput, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kurkku- ja eukalyptusuutteet antavat iholle raikkaan ja virkistävän tunteen. Lisäksi tuotteesta löytyy kahdenlaista ​​PHA:ta (polyhydroksihappoa); glukonolaktonia ja laktobionihappoa, jotka stimuloivat solujen uusiutumista ja antavat iholle fantastisen hehkun.

Daily Corrector SPF 35

Erittäin kevyt aurinkosuojalla (SPF30) varustettu voide päiväkäyttöön. Kosteuttaa kevyesti ja miellyttävästi. Ehkäisee hyperpigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyä sekä antaa hehkua. Voide sisältää hellästi kuorivaa neoglukosamiinia, tulehdusta vähentävää B-Resorcinolia, E-vitamiinia ja kurkuma- ja viinirypäleen siemenuutteita, jotka yhdessä antioksidanttien kanssa muodostavat vastustuskykyisen ihon. Koostumus torjuu hyperpigmentaatiota ja edistää tasaisempaa ihon sävyä sekä kaunista hehkua. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti iholle, jossa on pigmenttiläiskiä, ​​epätasainen ihon rakenne, akne tai on taipuvainen ihon rasvaisuuteen.

Valmistaudu syksyyn Exuviancen kanssa. Täältä löydät Exuviancen koko tuotevalikoiman.