Cocktail your skin with LNDA!

7.9.2021

Ajatus ihonhoitajasta kotona omassa kylpyhuoneessa on ihana, mutta tässä artikkelissa esitettyjen LNDA-tuotteiden koostumukset tarjoavat vielä enemmän! Tehostevalikoiman avulla sekoitat, yhdistelet ja räätälöit itse ihonhoitotuotteesi yksilöllisiin tarpeisiisi ja ihosi haasteisiin.

LNDA_11-nl-hero_logo.jpg

Onko sinulla voide, jota rakastat, mutta se saisi olla hiukan kosteuttavampi? Tai onko sinulla seerumi, joka auttaa lähes kaikkeen, mutta saisi torjua ikääntymisen merkkejä vielä tehokkaammin? LNDA-tuotemerkin tiivisteet täydentävät voiteitasi ja seerumeitasi tehostaen niiden toimintaa. Halusitpa sitten lisää kosteutusta, hehkua, kimmoisuutta tai vähemmän pigmentaatiota, voit valita itsellesi sopivan cocktailin.

Mikäli haluat antaa ihollesi intensiivisen annoksen aktiivisia ainesosia, voit käyttää tehostetta yksin sellaisenaan tai sekoittaa omaan suosikkiseerumiisi tai -voiteeseesi. Voit myös sekoittaa useita tehosteita keskenään. 

Tehosteita on neljä erilaista – kaikki varmasti löytävät joukosta itselleen sopivan. Löydä sinulle parhaat koostumukset ja aloita cocktailien sekoittaminen. 

LNDA-cocktailit ovat kevyesti levittyviä, tiivistettyjä koostumuksia, jotka sisältävät uutteita aktiivisista ainesosista, jotka häviävät syvälle ihoon ja vaikuttavat siellä. Koostumusten molekyylit ovat pieniä ja ulottuvat ihosoluihin, jotka muodostuvat orvaskedessä. Tehoste optimoi ihon toiminnan mahdollisimman hyväksi, jolloin se tuntuu ja näyttää terveemmältä ja raikkaammalta.

Linda_1.jpg

VITAMIN A BOOSTER

Vitamin A Booster muuttaa minkä tahansa seerumin tai voiteen tehokkaaksi anti-aging-tuotteeksi, ja se voidaan räätälöidä ihosi tarpeisiin. Retinoli tunnetaan solutoiminnan kiihdyttäjänä ja se saa ihon tuntumaan sileämmältä. Tämä tehokas retinolikoostumus hoitaa ikääntymisen merkkejä, rauhoittaa aknea, korjaa auringon aiheuttamia vaurioita, vähentää pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihonväriä. Lopputulos? Kimmoisampi, tasaisempi ja hehkuvampi iho. (Retinolituotteita tulisi käyttää öisin ja sinun tulisi aina käyttää aurinkosuojakerrointa hoitaessasi ihoasi A-vitamiinilla!)

PEPTIDE BOOSTER

Peptide Booster -tehostetta käytetään estämään ihon veltostumista siellä, missä sidekudos on heikentynyt. Se stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa vahvistaen ihoa ja tehden siitä kimmoisamman ja elastisemman.  Peptide Booster vaikuttaa erityisesti ihon ikääntymiseen ja hoitaa kaikkea epätasaisesta ihonväristä aina hienoihin juonteisiin ja ryppyihin. Sen koostumus sisältää erityisiä, solujen kanssa viestiviä ainesosia, jotka opettavat ihosoluja toimimaan niin kuin ne olisivat jälleen nuoria, vahvistaen niiden kykyä korjata itse itsensä. Peptide Booster korjaa ja suojaa aminohappojen, antioksidanttien ja kosteuttavien ainesosien avulla ihon kosteusestettä ja parantaa sen luontaista kimmoisuutta.

RADIANCE BOOSTER

Radiance Booster -tehoste voi estää tyrosinaasin toimintaa ihossa ja vähentää pigmentaatiota. Tyrosinaasi on entsyymi, joka muuttaa tyrosiinin melaniiniksi (pigmentti) antioksidanttien suojatessa ihoa vapailta radikaaleilta ja muilta hyökkääjiltä. Ihosi vaikuttaa sileämmältä ja hehkuu hieman enemmän. Sinun tulisi aina käyttää korkeakertoimista aurinkovoidetta kasvoilla uuden hyperpigmentaation ja aurinkovaurioiden vähentämiseksi.

HYDRATION BOOSTER

Hydration Booster sopii kuivalle ja herkälle iholle, joka tarvitsee lisäkosteutusta. Oikein kosteutettu iho näyttää kimmoisammalta, sileämmältä ja terveemmältä. Tämä tehoste sisältää ravitsevaa nanohyaluronihappoa. Keho tuottaa hyaluronihappoa luontaisesti, sitoen valtavan määrän kosteutta ihoon. Tässä käyttämämme pienet hyaluronihappomolekyylit estävät kosteuden haihtumista ja samalla kuivuutta, juonteita ja ihon veltostumista. Viimeistele hoito aina kosteusvoiteella, joka tasapainottaa ihoa parhaalla mahdollisella tavalla.

LNDA_PreLaunch_11-category-page.jpg