Filorgan uusi Age-Purify-sarja – tutustu uutuuksiin

2.3.2021

Oletko jo kuullut Filorgan uudesta ihonhoitosarjasta? Sarja sisältää täydellisiä ihonhoitotuotteita sinulle, jolla on seka- tai rasvainen iho. Tutustu tuotteisiin, jotka ovat samanaikaisesti sekä anti-ageing että epäpuhtauksia hoitavia. Uniikki sarja sisältää neljä eri tuotetta: puhdistustuotteen, kasvonaamion, seerumin ja kasvovoiteen.

blog_filorga-age-purify_2000x1125.jpg

Kaikki Filorgan uudet tuotteet löydät täältä. 

Tutkimusten mukaan aikuisten akne on lisääntynyt viime vuosina muun muassa lisääntyneen stressin ja ympäristön saasteiden vuoksi. Tämä puolestaan ​​on johtanut kasvavaan kysyntään tuotteista, jotka työskentelevät kasvojen epäpuhtauksia vastaan ​​samalla kun ne ehkäisevät ihon ikääntymistä. Filorga vastaa nyt tähän tarpeeseen julkaisemalla tämän ainutlaatuisen ihonhoitosarjan, joka huolehtii molemmista. Tuotteilla on tasapainottava ja positiivinen vaikutus sekä ihon epäpuhtauksiin että ikääntymisen merkkeihin, kuinka täydellistä? Jos haluat hyvinvoivan, kauniin ja raikkaan ihon, valitse Filorgan Age-Purify.

Vaihe 1: puhdistus

Age-Purify Clean on puhdistusgeeli, joka soveltuu sekä sekaiholle että epätasapainossa olevalle rasvaiselle iholle. Puhdistusaine muuntuu ihanaksi vaahdoksi ollessaan kosketuksissa veden kanssa, mikä antaa kasvoille miellyttävän puhtaan tunteen. Etuna tässä puhdistusaineessa on se, että se sisältää yhdistelmän kolmea eri ryppyjä ehkäisevää ainesosaa, joilla on ihoa täytelöittävä ja tasoittava vaikutus. Se sisältää myös happoja ja sinkkiä sekä kasviuutetta, joka auttaa vähentämään näppylöitä.

Hiero märille kasvoille ja huuhtele. Levitä tämän jälkeen seerumia ja kasvovoidetta.

Vaihe 2: seerumi

Seerumi, joka sisältää pienempiä molekyylejä kuin tavallinen kasvovoide, pääsee tunkeutumaan syvemmälle ihoon ja täten työskentelemään tehokkaammin muun muassa ryppyjä vastaan. Age-Purify Serum sisältää kosteuttavan koostumuksen sekä ryppyjä ja hienoja juonteita tasoittavan vaikutuksen. Seerumi jättää ihon tasapainoon.

Käytä ennen päivä- tai yövoidettasi.

Vaihe 3: kasvovoide

Age-Purify on tasapainottava kasvovoide, joka kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti samalla suojaten ihoa saasteilta, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Sisältää ilmansaastesuojan, mikä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tupakan savu, liikenteen pakokaasut tai UV-valo eivät pääse kiinni ihoon. Täydellinen kasvovoide esimerkiksi sinulle, joka asut ja elät isossa kaupungissa.

Levitä aamuinilloin seerumin jälkeen kasvoille ja kaulalle osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.

Ekstra: kasvonaamio

Tämä puhdistava savinaamio säätelee talintuotantoa sekä tekee ihosta tasaisemman ja kirkkaamman, jossa on vähemmän ryppyjä. Lisäksi naamio jättää ihon uskomattoman pehmeäksi ja raikkaaksi. Age-Purify Mask -naamio sopii käytettäväksi useita kertoja viikossa tai ennen kuin tiedät näppylöiden ilmaantuvan kasvoillesi, esimerkiksi ennen kuukautisia.

Vinkki!
Kuori iho ennen naamion levittämistä. Huuhtele kuorinta-aine pois ja levitä paksu kerros kasvonaamiota. Huuhtele 10 minuutin kuluttua.