J-Beauty – kaikki mitä sinun tulee tietää japanilaisesta ihonhoitofilosofiasta

8.4.2021

Tiedätkö mitä J-Beauty on? Termi, johon törmäämme kauneusalalla, ja josta haluamme siksi antaa sinulle enemmän tietoa. Tästä artikkelista löydät tietoa minimalistisesta, mutta erittäin tehokkaasta ja tuloshakuisesta ihonhoitorutiinista J-Beauty:sta yhdessä Shiseidon kanssa, joka on alan asiantuntija.

blog_11--Shiseido-J-Beauty-Artikel_2000x1125-3.jpg.jpg

Etsitkö ihonhoitorutiinia, jossa keskitytään myös ennaltaehkäisyyn ja suojaamiseen, eikä vain korjaamiseen ja piilottamiseen? Siinä tapauksessa J-Beauty on sinua varten! Rutiini, joka työskentelee vahvistaakseen ihon voimaa ja kykyä uudistua päivittäihn. Stressin, ikääntymisen ja kaupunkielämän vaikutukset ihollemme voivat olla tuntuvia, ja J-Beauty auttaa torjumaan näitä muutamassa vaiheessa. Tavoitteena terve, vahva ja säteilevä iho! Lue lisää Japanin suositusta 4-vaiheisesta ihonhoitorutiinista.

Löydät Shiseidon koko tuotevalikoiman täältä.

J-Beauty-rutiinin ensimmäinen vaihe koskee puolustautumista. Siis sitä, että luot ennakoivasti hyvän perustan, jotta iho voi toimia parhaimmillansa ja estää vaurioita.

Valmistaudu – Aloita perusteellisella puhdistuksella

Kuten kaikissa ihonhoitorutiineissa, puhdistus on kaiken A ja O, jotta tulos olisi huippuluokkaa. Tämä koskee myös J-Beauty-konseptia. Japanissa tehokkaan puhdistuksen uskotaan olevan kauniin ihon salaisuus. J-Beauty-konseptiin kuuluukin usein ns. tuplapuhdistus, jossa aloitat puhdistusöljyllä, joka poistaa meikin ja pinnallisen lian, ja jatkat sitten puhdistusvaahdolla, joka puhdistaa ihon ja ihohuokoset syvältä. Joten panosta perusteelliseen ihonpuhdistukseen, jotta tulevat tuotteet toimivat tehokkaimmin halutun tuloksen saavuttamiseksi. Shiseidolla on viisi tehokasta puhdistusainetta, joista voit valita ihotyypin ja haluamasi lopputuloksen mukaan. Kaikkia käytetään sekä aamulla että illalla!

Puhdistusöljy

The Skincare Perfect Cleansing Oil: silkkinen puhdistusöljy, joka poistaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet hetkessä tehoten myös vedenkestävään meikkiin.

Puhdistusvaahto

Deep Cleansing Foam: kevyesti kuoriva puhdistusvaahto rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Clarifying Cleansing Foam: kevyt puhdistusvaahto kaikille ihotyypeille.

Extra Rich Cleansing Milk: silkkisen pehmeä puhdistusmaito kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

2-in-1 -puhdistus

Defend Complete Cleansing Microfoam: puhdistusvaahto poistaa iholta meikin ja jättää kasvot pehmeän tuntuisiksi. Sopii hyvin normaalille/kuivalle iholle.

blog_11--Shiseido-J-Beauty-Artikel_2000x1125-1.jpg.jpg

J-Beauty-rutiinin toinen vaihe keskittyy ihon pehmeyttämiseen ja kosteuttamiseen eli siihen, että annat iholle puhdistamisen jälkeen sen tarvitseman kosteuden J-Beauty-kosteutusrituaalilla.

Kosteuta ihoa ja tee siitä jälleen pehmeä

Nyt on aika pehmentää ja kosteuttaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Shiseidon hoitonesteet ja kasvovedet kosteuttavat, pehmentävät ja tasapainottavat ihoa. Ne toimivat myös ikääntymisen merkkejä vastaan ​​ja sisältävät antioksidantteja. Niitä suositellaan käytettäväksi sekä aamulla että illalla sen jälkeen, kun olet puhdistanut kasvosi J-Beauty-ihonhoitorutiinin ensimmäisen vaiheen mukaisesti. Levitä silittäen tai taputtaen varovasti ympäri kasvoja ja kaulaa. Saa kaunis, nuorekas ja säteilevä iho!

Kasvovesi

Treatment Softener: hoitava kasvovesi normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle.

Treatment Softener Enriched: hoitava kasvovesi normaalille ja kuivalle iholle.

Defend Revitalizing Treatment Softener: hoitoneste tehostaa ihonhoitoa ja kohdistaa tehonsa etenkin ikääntymisen vaikutuksiin iholla. Sopii hyvin ikääntyvälle iholle.

blog_11--Shiseido-J-Beauty-Artikel_2000x1125-2.jpg.jpg

Kolmannessa vaiheessa on aika vahvistaa ihoa – ihon vahvistaminen syvältä on erityisen tärkeää pitkällä aikavälillä, sillä se tarjoaa hyvän suojan ulkoisia tekijöitä vastaan, joita ihomme kohtaa.

Vahvista – Turvaa ihon tulevaisuus pitkällä aikavälillä

Kolmantena vaiheena J-Beauty-rutiinissa keskitytään ihon vahvistamiseen. Iho tulee vahvistaa tulevaisuutta silmällä pitäen ja tämän vaiheen kanssa työskenteletkin pitkäaikaisilla ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä. Koska ihosi ansaitsee vain parasta!

Shiseido on vallannut Ultimune-seerumillaan kauneusmarkkinat myrskyn lailla. Seerumi vahvistaa ihon sisäistä immuunijärjestelmää ja auttaa ihoa vastustamaan haitallisia ja epätoivottuja ulkoisia tekijöitä. Se antaa iholle myös kaunista kirkkautta ja kosteutta sekä auttaa parantamaan kosteusvoiteesi tuloksia. Levitetään kasvoille ja kaulalle sekä aamulla että illalla.

Kyseistä seerumia myydään maailmassa joka 7:s sekunti. Kuinka se on edes mahdollista? Meiltä löydät tämän supertuotteen sekä 30ml että 50ml koossa.

Ultimune Power Infusing Concentrate: kasvoseerumin uusi, paranneltu koostumus auttaa aktivoimaan ihon omaa puolustus- ja suojamekanismia. Sopii kaikille ihotyypeille.

J-Beauty-rutiinin viimeinen vaihe tarkoittaa uudistumista – uudistua kasvovoiteen avulla, jonka ainesosat ovat juuri sitä, mitä ihosi tarvitsee.

Uudista – halutulla tavalla, jota iho tarvitsee

Neljäs ja viimeinen vaihe J-Beauty-rutiinissasi on uudistaa ihoa tarvitsemallaan tavalla kasvovoiteen avulla. Shiseidon valikoimasta löydät kosteuttavat tuotteet, jotka kosteuttavat, antavat kirkkautta, tasoittavat ihoa, hoitavat ryppyjä/juonteita ja antavat selkeän ihon sävyn. 

Valitset juuri sinun ihollesi sopiva tuotesarja seuraavasti:

Essential Energy: kosteuttaa ja energisöi ihoa.

White Lucent: heleyttää ja kirkastaa ihoa.

Benefiance: Anti-age-vaikutus, kasvovoiteen hyaluronihappo täytelöittää ihoa ja parantaa kosteusvarastoja.

Vital Perfection: uudistaa ihon potentiaalia nopeampaa ja tehokkampaa itsekorjausta varten, kiinteyttää ja silottaa sekä antaa hekua.