Kaikki mitä sinun tulee tietää No7-tuotemerkistä

20.4.2022

Tee kylpyhuoneesi kaappiin tilaa uudelle brändille No7:lle, joka tuo mukanaan Ison-Britannian parhaiten säilytetyn ihonhoidon salaisuuden. Tämä tuotemerkki on rakentanut kulttiseuraa tuloshakuisen lähestymistavan ansiosta ihonhoitoon. Jokainen tuote on luotu tiettyä ihotyyppiä tai ihon tilaa ajatellen ja merkitty kliinisesti hyväksytyksi.

brand-page-no7-concept-okt21.jpg

No7 perustettiin vuonna 1935, jonka jälkeen brändi on tehnyt itselleen mainetta kehittämällä kauneusratkaisuja, jotka haluat integroida päivittäiseen ihonhoitorutiinisi. Arjen stressi ja ympäristövaikutukset, saasteet ja auringonpaiste – nämä kaikki otetaan huomioon NO7 tarjotessa tieteellistä ihonhoitoa, joka edistää innovaatioita ja uutta teknologiaa. No7:n eri sarjat ovat Laboratories, Protect & Perfect, Lift & Luminate, Restore & Renew ja Hydraluminous. Jokaisesta sarjasta löytyy kohdennettuja puhdistustuotteita, seerumeita, voiteita ja naamioita, jotka torjuvat ikääntymisen merkkejä, palauttavat ihon nuorekkuuden ja lisäävät luonnollista hehkua.

Laboratories

Laboratories-sarja tarjoaa klinikkakokemuksen kotona. Tuotteet on suunniteltu antamaan samanlaisia ​​tuloksia kuin ei-invasiiviset hoidot, joita voit saada ihotautilääkäriltä. Tiivistetyt ainesosat ovat näiden tuotteiden sankareita. Jotkut Laboratiories-sarjan kohokohdista ovat:

No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum: Tämä seerumi on vahvistettu Matrixyl 3000 Plus:lla, joka parantaa juonteiden ulkonäköä silmien ympärillä, otsalla, kulmakarvojen välissä ja huulten ympärillä.

No7 Laboratories Firming Booster -seerumi: Tämä seerumi on suunniteltu toimimaan kasvojen ja kaulan kiinteyden menetyksen kanssa.

Protect & Perfect (30–45-vuotiaille)

Protect & Perfect -sarja vähentää hienojen juonteiden näkyvyyttä ja minimoi ryppyjä. Tämä sarja tarjoaa intensiivistä kosteutta käyttämällä Matrixyl 300 Plus:aa, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Tämän sarjan pakolliset tuotteet ovat:

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Dual Action Cleansing Water: Hedelmäuutteesta saatu luonnollinen AHA-happo auttaa nopeuttamaan ihosolujen tuotantoa ja parantamaan ihon rakennetta.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum: Sisältää retinyylipalmitaattia, lievää A-vitamiinin muotoa.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Day Cream: Suojaa päivittäisiltä ympäristövaikutuksilta SPF 15:n ja viiden tähden UVA:n ansiosta.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Night Cream: Tehosta ihon luonnollista korjausprosessia yöllä.

No7 Protect & Perfect Intense Advanced Eye Cream: Koostumus, joka sisältää runsaasti antioksidantteja vähentää tummia silmänalusia ja turvotusta.

Lift & Luminate (45–60-vuotiaille)

Lift & Luminate -sarja parantaa ihon sävyä ja sillä on kiinteyttävä vaikutus. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja täynnä ravitsevia ainesosia, kuten E- ja B5-vitamiinia sekä hibiskusta (joka edistää ihon luonnollista kollageenin tuotantoa). Tuotteet, joita rakastamme tästä sarjasta, ovat:

No7 Lift & Luminate Dual Action Cleansing Exfoliator: Käyttää C-, E- ja B5-vitamiinia poistamaan epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan ja valmistelee ihon aktiivisten koostumusten parhaaseen mahdolliseen imeytymiseen.

No7 Lift & Luminate Triple Action Serum: Sisältää No7:n vaalentavaa kompleksia, joka vaalentaa pigmenttiläiskiä ja antaa tasaisemman ihon sävyn.

No7 Lift & Luminate Triple Action Day Cream: Ravitseva voide, joka suojaa vapailta radikaaleilta ja auringon vaurioilta.

No7 Lift & Luminate Triple Action Night Cream: Tämä toimii läpi yön ja korvaa ihon suojakerroksesta kadonneen kosteuden.

No7 Lift & Luminate Triple Action Eye Cream: Sisältää antioksidantteja ja sillä on nuorentava vaikutus silmänympärysiholla.

Restore & Renew (60+ ikäisille)

Restore & Renew -sarja antaa sinulle pehmeän, kohotetun ihon ja nuorekkaan hehkun. Sarja on suunniteltu auttamaan kypsän ihon haasteissa, ja jokainen tuote edistää terveempää ihoa ja vahvistaa ihon luonnollista puolustuskykyä. Suosikkituotteitamme ovat:

No7 Restore & Renew Dual Action Cleansing Lotion: Tämä tuote puhdistaa ja kuorii samanaikaisesti. Hellävaraiset entsyymit puhdistavat lian ja lian poistamatta ihon luonnollisia öljyjä.

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Serum: Tämä seerumi tekee raskaan työn ikääntymisen merkkejä vastaan, kiitos aminohappojen ja peptidien, jotka tekevät ihosta sileämmän ja kiinteämmän.

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Day Cream: Ravitseva voide, joka sisältää ihoa nuorentavia ainesosia, kuten retinyylipalmitaattia.

No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Night Cream: Antaa sinulle kiinteämmän ihon nukkuessasi, ja sillä on myös kirkastava vaikutus.

No7 Restore & Renew Multi-Action Eye Cream: Antaa tasaisemman ihon sävyn sekä kohottaa ja kirkastaa silmänympärysihoa.

Hydraluminous

Hydraluminous-sarja nostaa ihon kosteustasoa yli 60 prosenttia ja antaa siksi sinulle erittäin pehmeän ja kosteutetun ihon. Tässä puhutaan tuotteista, jotka kylvettävät ihon kosteudessa, mutta tuntuvat samalla raikkailta ja kevyiltä. Ne suojaavat myös ympäristövaikutuksilta, kuten saasteilta. Sarja käyttää "HydraDrench Complex and Pollution Shield" -teknologiaa, joka jättää ihosi raikkaammalta ja hehkuvaltaisemmalta. Parhaat valintamme kosteuttavasta sarjasta ovat:

No7 Hydraluminous Eye Hydrator: Tämä silmänympärysvoide on koostumukseltaan upea vesigeeli, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Täällä saat näkyvän virkeämmän ilmeen ja iho tuntuu raikkaalta.

No7 Hydraluminous Recovery Cream: Tämä on suunniteltu kosteuttamaan ihoa yön yli, ja sen koostumus on kevyt geelivoide, joka antaa iholle intensiivisen kosteuden tunteen, samalla kun se virkistää ja antaa iholle uutta energiaa.

No7 Hydraluminous Recovery Gel: Täyteläinen, ylellinen yövoide, joka kosteuttaa ihoa läpi yön ja tukee ihon palautumista päivän ympäristövaikutusten jälkeen.

No7 Hydraluminous Water Concentrate: Raikas, vettä muistuttava vesikonsentraatti, joka on vahvistettu puhtaalla hyaluronihapolla ja No7:n HydraDrench Complexilla, joka antaa iholle yli 100-prosenttista kosteutta.

No7 Hydraluminous Water Surge Gel: Kevyt, ravitseva kosteuttava geeli, joka kosteuttaa ihoa jopa 72 tuntia jättäen ihosi raikkaaksi ja hehkuvaksi.