Kollageeniboostaus Peter Thomas Rothin uutuuksilla

6.5.2021

PETER THOMAS ROTH, tuotemerkki, joka on jo useiden vuosien ajan tuonut markkinoille toinen toistaan upeampia tuotteita on ottanut vakipaikkansa monien kylpyhuoneen hyllyistä ja merkistä onkin nopeasti tullut niin sanottu pysyvä kosmetiikkasuosikki. Ihonhoitosarja FIRM X COLLAGEN ei ole mikään poikkeus. Trion tuotteet on erityisesti suunnattu hieman vanhemmalle kohderyhmälle, jotka etsivät kiinteyttäviä ja kohottavia ihonhoitotuotteita. Sukelletaan syvemmälle FIRM X COLLAGEN -sarjaan.

Peter Thomas Roth.jpeg

Peter Thomas Roth tunnetaan innovatiivisista tuotteistaan, joiden sisältö on paitsi tehokasta myös jännittävää. Tätä edustaa myös merkin uusin lanseeraus, jossa super-ainesosalla, kollageenilla, on keskeinen rooli. Sekä merikollageenin, kasvikollageenin että hydrolysoidun kollageenin avulla ihostasi tulee kiinteä ja hienot juonteet sekä rypyt minimoituvat. Tulokset paranevat yhdessä peptidien ja kollageeniaminohappojen kanssa ja koet ihosi nopeasti nuoremmaksi! Tämä innovatiivinen ihonhoitosarja koostuu seerumista, silmänympärysvoiteesta ja kasvovoiteesta.

Firm X Collagen Serum on elvyttävä seerumi, jota todellakin voidaan verrata ihon tukisukkaan. Seerumin avulla saat kiinteämmän, tasaisemman ja täyteläisemmän ihon. Tämä seerumi kohottaa ihoa välittömästi ja antaa näkyvästi kiinteämmän lopputuloksen! Vinkki: optimaalisen kiinteyden saamiseksi suosittelemme vuorottelemaan FirmX-kollageeniseerumin ja Potent C Power -seerumin välillä.

Firm X Collagen Eye Cream on kerrassaan mahtava silmänympärysvoide. Sillä on 7 eri kollageenin ja kollageenivahvistimen muotoa, jotka kohottavat ja kiinteyttävät silmänympärysalueen ihoa. Tämä silmänympärysvoide minimoi myös näkyviä väsymyksen merkkejä, kuten tummia silmänalusia ja turvotusta. Optimaalisen kiinteyttävän vaikutuksen saat, kun vuorottelet FirmX Collagen Eye Cream -voiteen ja ja Potent C Eye Cream -voiteen välillä.

Firm X Collagen Moisturizer täydentää ihonhoitorutiinin. Tämä koostumukseltaan ihanan kermainen kosteusvoide on ihanteellinen iholle, joka kaipaa kiinteyttä ja täyteläisyyttä. Voide sisältää samat 7 eri kollageenimuotoa/kollageenivahvistinta kuin sarjan silmänympärysvoidekin. Käytä seerumin jälkeen kasvojen ja kaulan alueella.