Näin valitset oikeat Exuviance-tuotteet ihotyypillesi

23.3.2021

Tiedät varmasti jo entuudestaan, että sinun tulisi valita ihonhoitotuotteet ihotyyppisi mukaan. Tämä voi kuitenkin olla helpommin sanottu kuin tehty. Tässä artikkelissa käymme läpi tavallisimmat ihotyypit ja vinkkaamme kullekin ihotyypille sopivat Exuviance-tuotteet.

blog-hostens-skonhetstrender.jpg

Normaali & sekaiho

Normaalin ihotyypin tunnistaa siitä, että se ei ole öljyinen tai kuiva. Tässä ihotyypissä ihohuokoset ovat usein pieniä ja ihoon ei ilmaannu finnejä lainkaan tai kovinkaan usein. Sekaihossa esiintyy rasvaisempia kohtia erityisesti T-alueella (otsalla, nenällä ja leualla). Nämä molemmat ihotyypit tarvitsevat paljon kosteutusta säilyttääkseen hyvän vastustuskykynsä ulkoisia rasituksia vastaan.

Suosittelemme

Exuviancen MBRACE-sarjaa, joka pohjautuu tehokkaille ja stimuloiville AHA-hapoille. Mikäli et halua käyttää AHA-happoa sisältäviä ihonhoitotuotetta aamuinilloin, suosittelemme yhdistämään EMBRACE-sarjan tuotteita RELAX-sarjan tuotteisiin. Käytä esimerkiksi Glycolic Perfecting Moisturizer -päivävoidetta Radiance-seerumin kanssa. Näin saat hyvän yhdistelmän sekä AHA että PHA -happoja, jotka stimuloivat, kuorivat, vahvistavat ja kosteuttavat ihoa.

Tuotevinkit:

Deep Clean AHA Cleanser

Radiance Serum 30ml

Glycolic Expert Moisturizer 50ml

Glycolic Perfecting Moisturizer 45g

Kuiva/herkkä iho

Kuivan iho on vaikeampi säilyttää kosteustasapainonsa. Ihoa kiristää usein puhdistuksen jälkeen ja kasvot tuntuvat yksinkertaisesti kuivilta. Tämä ihotyyppi ärsyyntyy ja punoittaa helposti. Kuiva/herkkä iho tarvitsee suojaa ja kosteutusta!

Suosittelemme

Keskity RELAX-sarjaan, jonka tuotteet pohjautuvat kosteuttavaan ja ihon suojamuuria vahvistavaan PHA-happoon. Mikäli ihosi on kuiva, suosittelemme kosteuttavan seerumin (kuten Radiance-seerumin) käyttöä tai pehmentävän ja ravitsevan öljyn (kuten Citrafirm FACE Oilin) käyttöä. Jos sinulla lisäksi on punoittava iho, suosittelemme testaamaan Antiredness Calming -seerumia, joka rauhoittaa ihoa.

Tuotevinkit:

Radiance Serum 30ml

AntiRedness Calming Serum 29g

CitraFirm FACE Oil 27ml

SkinRise Morning Glow 36 kpl

Kypsä iho

Kypsä iho vaatii hieman enemmän huolenpitoa. Käytä tuotteita, jotka tekevät ihosta täyteläisemmän ja tasaisemman. Satsaa seerumiin, joka suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja saa ihonsävyn näyttämään tasaisemmalta.

Suosittelemme

Pitääksesi huolta ikääntyneestä ihosta tehokkasti, tarvitset tuotteita, jotka stimuloivat solunuusiutumista. AF Vitamin C20 Serum -kapselit stimuloivat kollageenintuotantoa ärsyttämättä ihoa, jonka vuoksi ne sopivat loistavasti myös herkälle iholle. Mikäli sinulla on vahva iho, voit testata Super Retinol Concentrate -tiivistettä, joka edistää solujen uusiutumista ja tekee ihosta kiinteämmän, jäntevämmän ja hehkuvamman.

Tuotevinkit:

Toning Neck Cream 125g

Wrinkle Smooth Topical Peptide

AF Vitamin C20 Serum Capsules 60kpl

Pigmenttiläiskiä

Pigmenttiläiskiä voi syntyä hormonitoiminnan seurauksena tai auringon UV-valon vaikutuksesta. Monesti myös ikääntyminen aiheuttaa pigmentin entistä epätasaisempaa jakautumista. Käytä ihonhoitotuotteita, jotka vaalentavat ja tasoittavat pigmenttiläiskiä, äläkä koskaan unohda aurinkosuojaa!

Suosittelemme

Superaine, joka sekä työskentelee jo olemassa olevia läiskiä vaalentaen että uusia läiskiä ehkäisten on NeoGlucosamine. Tätä ainetta löydät muun muassa Daily Corrector SPF 35 ja Super Retinol Concentrate -tuotteista. Myös C-vitamiinilla on positiivinen vaikutus ihonsävyyn; Exuviancen C-vitamiinikapselit sisältävät kokonaiset 20% C-vitamiinia. Ne auttavat palauttamaan ihon kiinteyden ja heleyden samalla, kun ne suojaavat ihoa vapaiden radikaalien hajottavalta vaikutukselta.

Tuotevinkit:

Daily Corrector SPF 35 40g

AF Vitamin C20 Serum Capsules 60kpl