Rituals Gift Guide: Täydellinen joululahja

10.12.2021

Joulu on rakkauden ja ystävyyden juhlimista, jota osoitamme muille mm. huolella valituilla lahjoilla. Jokainen Rituals-lahja on kääritty rakkaudella ja huolella. Tässä artikkelissa käymme läpi kaikki Ritualsin arvostetut lahjasetit ja vinkkaamme kenelle ne sopivat, jotta sinä voit sujauttaa kuusen alle täydellisen joululahjan.

rituals.jpg

Ritualsin upea lahjasetti on täydellinen lahja ystävälle, perheenjäsenelle tai sinulle itsellesi. Kauniisti pakatuista laatikoista löydät huolella valittuja tuoteyhdistelmiä, jotka antavat rauhaa sekä keholle että mielelle. Uusi upea muotoilu on saanut inspiraationsa kahdesta perinteisestä aasialaisesta värjäystekniikasta sumi-e ja ikat, kauniissa väripaletissa, joka sopii klassiseen suosikkisarjaasi. Ainutlaatuinen uudelleenkäytettävä lahjarasia voidaan herättää henkiin säilyttämällä siinä esimerkiksi valokuvia, kirjeitä ja muita esineitä.

Joululahjat naiselle

The Ritual of Sakura 

Japanilaisessa Hanami-seremoniassa juhlitaan kirsikankukan ohikiitävää kauneutta. Kuten elämä itsessään, sen kauneus on lyhytikäistä ja haurasta, ja sitä tulisi vaalia joka sekunti. Tutustu suosittuun The Ritual of Sakuraan ja juhli jokaista päivää uutena alkuna sarjan hoitavilla tuotteilla, jotka perustuvat fantastisiin kirsikankukan ja riisimaidon tuoksuihin.

ritu1.png

The Ritual of Ayuruveda

Tasapainoinen elämäntapa on Ayurvedan biotieteiden taustalla oleva periaate. Tämä muinainen Intiasta peräisin oleva viisaus auttaa sinua parantamaan hyvinvointiasi puhdistamalla ja hoitamalla energiaasi. Ayurveda-rituaali on huolellisesti kehitetty tukemaan tätä filosofiaa ja sarja tarjoaa tuotteita niin vartalolle kuin kotiinkin, ja ne auttavat tasapainottamaan kehon, sielun ja mielen. Saavuta sisäinen harmonia näillä rauhoittavilla ja aromaattisilla tuotteilla, jotka on rikastettu intialaisella ruusu- ja manteliöljyllä.

ritu2.png

Ritual Of Mehr

Uusin Rituals-sarja kotiin ja vartalolle ammentaa inspiraatiota Mehristä, auringosta, joka sekä kohottaa mielialaa että antaa sielulle energiaa modernin maailman hektisessä tahdissa. Ritual of Mehr juhlii iloa siitä, että auringon intensiivinen ja kirkas energia leviää ja auttaa sinua tuomaan tämän elämänvoiman osaksi elämääsi. Mehrin rituaali luotiin antamaan energiaa keholle, mielelle ja sielulle. Tämä sarja kotiin ja vartalolle on rikastettu makealla appelsiinilla ja setrillä, ja jokainen tuote kohottaa mielialaa ja täyttää sydämesi ilolla.

ritu3.png

Joululahja miehelle

The Ritual of Samurai

Ritual of Samurai saa inspiraatiota muinaisten japanilaisten soturien grooming-traditioista ja auttaa hallitsemaan hyvän olon sekä sisäisen että ulkoisen tunteen. Sarjan tuotteet sisältävät huippulaadukkaita, tehokkaita hoitotuotteita, jotka vahvistavat itseluottamustasi. Aloita päivä virkeänä ja täynnä luottamusta näillä hoitavilla tuotteilla, joihin on lisätty bambua, japanilaista minttua, setriä ja pyhää puuta. Täydellinen lahja hemmotella jotakuta erityistä miestä elämässäsi.

blog-rituals.jpg

Erinomaisesti sekä naiselle että miehelle sopiva sarja

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing on saanut inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta jing-filosofiasta, joka edustaa rauhaa, hiljaisuutta ja harmoniaa. Sarja auttaa sinua löytämään tiesi sisäiseen rauhaan ja saavuttamaan tyyneyden ja hiljaisuuden. Luo henkilökohtainen pyhäkkö, rentoudu syvästi ja edistä hyviä yöunia The Ritual of Jing -sarjan avulla. Aloita päivä rennosti tai rentoudu illalla näillä jujube-marjoilla ja pyhällä lootuksella rikastetuilla tuotteilla, joiden tuoksu miellyttää sekä naisia että miehiä.

ritu4.png

TÄÄLTÄ löydät kaikki Ritualsin upeat lahjapakkaukset.

Pieni lahjapakkaus

Keskisuuret lahjapakkaukset

Suuret lahjapakkaukset