Sano hei Youtylle

30.5.2022

Tervetuloa Pohjoismaiden kuumimpaan kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppaan. Youty on paikka, jossa inspiroidut, josta saat lisäenergiaa, ja josta löydät kaiken mitä tarvitset tunteaksesi olosi hyväksi – niin sisältä kuin ulkoa. Meillä Youtylla voit olla täysin oma itsesi.

Inspiration_YOUTY_1.jpeg

Ehkä et vielä tiennyt, että Eleven on osa Youty Groupia yhdessä Nordicfeelin (Pohjoismaissa toimiva kosmetiikkaverkkokauppa) ja Blushin (Norjassa toimiva kosmetiikkaverkkokauppa) kanssa. Nyt olemme myös avanneet Youtyn; www.youty.fi, joka on uudempi, raikkaampi, rohkeampi, eikä vähiten paranneltu lisämme tähän ryhmään. Youty on tulokas, joka ei pelkää puhua ääneen ja joka arvostaa eniten osallistamista ja voimaantumista. Youty kannustaa kaikkia olemaan avoimesti ja rohkeasti oma itsensä – ja olemaan siitä ylpeä.

Kauneutta sisältä ulospäin

Youtyn näkemys kauneudesta kumpuaa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Uskomme, että arvot, käyttäytyminen ja säteileminen heijastuvat ulkonäköömme. Kun meistä tuntuu hyvältä, näytämme hyvältä. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotemerkkejä ja tuotteita aina ravintolisistä meikkeihin, ihonhoitoon ja tuoksuihin. Tällä hetkellä valikoimamme kasvaa jatkuvasti yhä useammilla tuotteilla, jotka tukevat kaikkia kauneustarpeitasi – sisältä ulospäin. Päätavoitteenamme on inspiroida sinua kulkemaan omaa tietäsi ja saada sinut tuntemaan itsesi kauniiksi tällä matkalla. Siksi olemme luoneet kauneusalustan, joka rohkaisee sinua sekä näyttämään että tuntemaan itsesi parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäsi. Uskomme, että monimuotoisuutta on syytä juhlia, ja että liiketoimintaamme liittyviä normeja on tarkoitus haastaa. Kun vierailet Youty:n verkkosivustolla, sinun tulisi tuntea itsesi voimaantuneeksi ja energiseksi. Mutta mikä tärkeintä – sinun tulisi tuntea kuuluvasi meille Youtylle.

Inspiration_YOUTY_2.jpeg

Ajattelemme isosti ja pienesti
Uskomme, että sekä isoilla että pienillä toimilla on väliä. Kyseenalaistamalla jokaisen askeleemme, aina tavarantoimittajien valinnasta pakkauksiin ja matkustamiseen, pyrimme aktiivisesti vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Meidän oma No Air e-Commerce -konseptimme on vähentänyt kuljetuksiamme 300 kuorma-autollista vuodessa. Lisäksi olemme leikanneet viisi tonnia kertakäyttömuovia ja lahjoittaneet yli 1,5 MSEK (yli 140 000€) WWF:lle tukemaan heidän kallisarvoista työtään kohti puhdasta merta. Oletko kiinnostunut muista vastuullisista toimistamme tai onko sinulla ideoita siihen, kuinka voimme entistä enemmän työskennellä kestävän kehityksen hyväksi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.
Kauneustalo, josta löytyy tilaa enemmälle
Youtylta löydät useat, jo aiemmin tuntemasi, klassiset tuotemerkit kuten Clarins, Clinique, Lancôme, SENSAI, Exuviance ja Hugo Boss. Tämän lisäksi löydät Youtylta myös jännittäviä uutuuksia; kokonaisia tuotemerkkejä sekä yksittäisiä tuotelanseerauksia, jotka osaltaan auttavat muokkaamaan huomista. Meillä Youtylla pääset tutustumaan mm. K-Beauty -suosikkiin nimeltään Klairs, ruotsalaiseen huippusuosioon nousseeseen Björk-hiustenhoitomerkkiin sekä norjalaiseen Silkemyk-brändiin, jonka nimi tarkoittaa norjaksi silkinpehmeää ihoa, ja joka tarjoaa ainutlaatuisia ja ihastuttavia kauneusvälineitä ihonhoitorutiiniisi. 

YOUTY_Spa.jpg