Syksyn 2021 hajuvesiuutuudet

12.10.2021

Etsitkö uutta kukkaista, raikkaan sitruksista tai hedelmäisen makeaa gourmand-tuoksua vai pidätkö näin syksyllä enemmän itämaisista ja lämpimän mausteisista tuoksuista, jotka nostavat sensuellisuuden seuraavalle tasolle? Siinä tapauksessa suuntaa katse tänne. Uutuustuoksujemme joukosta löydät varmasti itsellesi mieluisan tuoksun.

syystuoksut (1).jpg

Tähän artikkeliin olemme keränneet yhteen tämän syksyn jännittävät hajuvesiuutuudet sekä naisille että miehille. Tutustu alla sesongin lanseerauksiin ja löydä oma uusi nimikkotuoksusi Elevenin laajasta tuoksuvalikoimasta. josta löytyy paitsi mm. kotia raikastavat sekä rentouttavaa tunnelmaa luovat kotituoksut, tietenkin sekä uutuus- että klassikkohajuvedet naisille ja miehille – sekä unisex-hajuvedet.

Päivitämme artikkelia jatkuvasti uusilla ihanilla tuoksuilla.

Uutuudet sisältävät seuraavia vahvuuksia:

Eau de Toilette (EdT): Tuoksupitoisuus noin 5-10%, kestää iholla noin neljä tuntia
Eau de Parfume (EdP): Tuoksupitoisuus noin 15-20%, kestää iholla noin kahdeksan tuntia

parfym.jpg

Naisille:

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum -tuoksu huokuu ainutlaatuisia suolaisia nuotteja – latvatuoksussa ne yhdistyvät ylellisiin ruusuihin, ja pohjatuoksussa puuteriseen vaniljaan ja myskiin. Suolainen vivahde luo aistillisen tuoksun, joka herättää muistoja auringon päivettämästä lämpimästä ihosta kauniina kesäpäivänä.

Michael Korsin uutuus Super Gorgeous EdP on energinen, voimakas ja naisellinen tuoksu. Tuoksu juhlistaa naisen itsevarmuuden parasta puolta ja siitä löytyy mm. tuberosaa, jasmiinia, ylang-ylangia, appelsiininkukkaa ja setripuuta.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia EdP on kuin lumoava kukkaketo. Uniikissa kukkaistuoksussa on käytetty makeita jasmiinin, päärynänkukan sekä ruskean sokerin tuoksunuotteia. Tuoksuun ylellisyyttä tuo valkoinen gardenia ja koukuttavan lopputuloksen sinetöivät patsulin tyylikkäät sävyt.

Muglerin kukkaisitämainen uutuustuoksu Alien Goddess EdP paljastaa sisäisen jumalattaresi; hehkuva ensituoksu Arabian jasmiinista ja nerolista, lumoava tuoksun sydän kashmirista ja seetristä, maaginen pohjatuoksu vaniljasta ja ambroxista; korumaisen kaunis tuoksupullo sädehtii valoa ja kultaa.

Dolce & Gabbana esittelee uuden hedelmäisen chypre-tuoksun suositussa The One -sarjassaan: The One Gold EdP. Tämä feminiininen ja hienostunut Eau De Parfum henkii naisellista itseluottamusta ja lumoavaa charmia. Tuoksu on ylistys naisten luonnolliselle eleganssille. Tuoksu sisältää mm. mehukasta luumia, kieloa ja patsulia. Täydellinen syystuoksu.

Miehille:

Paco Rabannen Phantom Eau de Toilette on rajoja rikkova uutuus upeassa pullossa, jonka haluat pitää esillä. Intensiivinen hyvänolon tuoksu, voimakkaan seksikäs. 100% vegaani tuoksu, jossa käytetty ainoastaan eettisesti viljeltyjä raaka-aineita mm. laventeliuutetta, vetiveriä, italialaista sitrusta ja madagaskarin vaniljaa.

Ralph’s Club Eau de Parfum on aidon maskuliininen tuoksu, joka viehättää hienostuneella eleganssin ja itsekkyyden tasapainolla. Eksklusiivisesti valmistetut ainesosat tislataan mahdollisimman laadukkaiksi, ja ne ovat poikkeuksellisen luonnollisia. Rieranlaventelin ja muskatellisalvian vaikuttavan raikkaat vivahteet tasapainottavat punaseetrin lämmintä täyteläisyyttä ja ylellistä vetiveriä. Lopputuloksena pitkäkestoinen ja aistikas puumainen tuoksu.

Burberry Hero EdT on modernin miehisyyden ruumiillistuma – elinvoimainen ja maskuliininen, mutta samalla herkkä. Ikonisen ja nimensä veroisesti sankarillisen tuoksun muodostavat bergamotti, kolme erilaista setripuuta sekä mustapippurin ja katjan rohkeat vivahteet.

Dolce & Gabbana esittelee The One Gold for Men EdP -tuoksun – todellisen herrasmiehen tuoksun. One For Men Gold avautuu virkistävällä yhdistelmällä mehukasta italialaista bergamottia ja veriappelsiinia, jotka kohtaavat tuoksun sydämessä. Punainen inkivääri, muskottipähkinäsalvia ja geranium antavat The One For Men Goldille lämpimän mausteen, kun taas patsuli, Haitin vetiveri ja puiset meripihkan sävyt tuovat täyteläisyyttä pohjatuoksuun. Tuoksupari naisten The One Gold -hajuvedelle.