Upea glow kevääksi

2.3.2021

Rakastamme glowta näin kevään korvilla ja valon määrän lisääntyessä. Siksi olemme keränneet yhteen parhaat glow-tuotteemme, jotka saavat sinut hehkumaan kuten kirkkain tähti.

blog_-glowprodukter-inpiration_2000x1125.jpg

Anna vartalon, kasvojen ja hiusten näkyä hieman enemmän. Glow-tuotteet ovat suosittuja yhdestä syystä – ne saavat sinut hekumaan! Tässä artikkelissa vinkkaamme sinulle kaunista hekua antavia tuotteita, kuten puhdistustuotteen, kasvonaamion, aurinkopuuterin ja kasvosuihkeen. 

ELEMIKSEN kasvojenpuhdistustuote – Superfood AHA Glow Cleansing Butter

Tämä ainutlaatuinen kasvojen puhdistustuote poistaa viimeisetkin meikin rippeet sekä päivän aikana iholle kertyneet saasteet ja epäpuhtaudet, jättäen iholle raikkaan hehkun. Ainutlaatuinen yhdistelmä fermentoitua kurpitsaentsyymiä ja Acerola- kirsikkaa, jotka sisältävät luonnostaan paljon ihoa kirkastavia AHA-happoja. Mangovoi ja chiansiemenöljy sisältävät omegarasvahappoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Voidemaisesta maitomaiseksi muuttuva koostumus toimii puhdistustuotteena, syväpuhdistavana naamiona tai kosteuttavana meikinpuhdistusaineena silmille ja kasvoille.

RITUALSIN kasvonaamio – The Ritual Of Namasté Glow Mask
Kasvonaamio joka lisää kasvojesi hehkua. Tämä ainutlaatuinen kasvonaamio sisältää luonnollista AHA-happoa ja on suunniteltu edistämään ihosolujen uusiutumista ja tuomaan iholle hehkua. Naamio kuorii ihoa hellävaraisesti ja tekee siitä pehmeämmän, puhtaamman ja heleämmän.

EXUVIANCEN seerumilaput – SkinRise Morning Glow 

Ihanat seerumilaput, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Kurkku- ja eukalyptusuutteet antavat iholle raikkaan ja virkistävän tunteen. Tuo iholle upean hehkun. Käytä puhdistetulla kasvojen iholla aamulla ennen päivävoidetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

blog_-glowprodukter-products_2000x1125.jpg

ISADORAN aurinkopuuteri – Bronzing Powder

Hienojakoinen ja silkkisen pehmeä aurinkopuuteri sopii ympärivuotiseen käyttöön tuomaan kasvoille kesän kuultoa ja päivettyneen sävyn. Rasia sisältää peilin. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

NYX PROFESSIONAL MAKEUPIN korostuspuuteri – Born To Glow Illuminating Powder

Korostuspuuteri taikoo kasvoille upean kuullon. Hienojakoinen, irtonainen korostuspuuteri levittyy iholle kauniina, valoa heijastavana kerroksena. Kaunista helmiäispigmenttiä sisältävä korostuspuuteri sopii käytettäväksi kasvoilla ja vartalon iholla esimerkiksi aurinkopuuterin tapaan.

IDA WARGIN vartaloöljy – Dry Shimmer Oil

Luo ihollesi kultaisena kimaltava auringon hehku ja kesäinen tuoksu! Levitä kevyttä ja ylellistä öljyä dekolteelle, käsivarsiin sekä sääriin ja anna ihon kimmeltää kesäillassa. Öljy rauhoitaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä sametin pehmeän. 

PIXIN kasvosuihke – Rose Glow Mist
Kasvosuihke auttaa kosteuttamaan ihoa ja lisäämään ihon kimmoisuutta samalla kun sen sisältämät antioksidantit tuovat iholle suojaa vapailta radikaaleilta. Kaksifaasisen kasvosuihkeen öljyfaasi hyödyntää avokadoöljyä, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja. Ruusuöljy auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Arganöljy kosteuttaa ihoa ja auttaa tekemään siitä sileämmän tuntuisen.