Uusi tuotemerkki: Sense of Beauty

22.2.2021

Tervetuloa tutustumaan uusimpaan tuotemerkkiimme nimeltään Sense of Beauty! Tuotemerkki tarjoaa kaikki kauneudenhoitotarvikkeet, joita tarvitset päivittäisessä kauneudenhoitorutiinissasi. Tuotteet ovat laadukkaita ja ylellisiä, ja ne nostattavat kauneudenhoitohetkesi uudelle tasolle. Lompakkoystävällisten hintojen lisäksi merkki panostaa hauskoihin leikkisiin pakkauksiin ja tuotteiden tyylikkääseen muotoiluun. Näitä tuotteita haluat kokeilla!

blog_sense-of-beauty-inpiration_2000x1125.jpg

Sense of Beauty on ilmeinen valinta silloin, kun on kyse laadukkaista kauneustuotteista, jotka tuntuvat ylellisiltä, ja joiden hinta on lompakkoystävällinen. Valikoimasta löydät mm. vegaaninahasta valmistetut hygieniatuotteet, eläinystävällisistä synteettisistä karvoista valmistetut meikkisiveltimet, kasvorullat, ripsentaivuttimet, meikkisienet, kynsileikkurit ja orgaanisesta puuvillasta valmistetut puuvillatyynyt. Alla sinulla on mahdollisuus syventyä viiteen uuden Sense of Beauty -brändin kauneudenhoitotuotteeseen.

Skin Roller

Moni on varmastikin kuullut suosituista kasvorullista, joita on saatavilla eri väreissä, muodoissa ja eri funktioilla. Sense of Beautyn Skin Roller -kasvorullan avulla hemmottelet kasvojasi ja ihoasi arjen kiireessä tai vapaapäivän hemmotteluhetkenä. Rullaa iholla leukaluita pitkin kohti otsaa ja poskia. Iho rentoutuu, kun sitä hierotaan laitteella, mikä puolestaan lisää verenkiertoa ja tuntuu ihanalta. Skin Rollerilla voi olla myös positiivisia vaikutuksia ryppyihin, ihon löystymiseen ja tummiin silmänalusiin.

Vegan Makeup Cleansing Wipes

Miten sinä poistat meikin kasvoiltasi? Jotkut meistä tykkäävät käyttää meikinpoistoon käteviä ja tehokkaita puhdistuspyyhkeitä. Sense of Beautyn puhdistuspyyhkeet poistavat meikin ja lian kasvoilta nopeasti ja helposti. Ne tuoksuvat miedosti ja jättävät kasvot puhtaiksi ja kosteutetuiksi.

Double Sided Compact Mirror

Tyylikäs ja kätevä peili, joka sopii täydellisesti mihin tahansa laukkuun. Pienikokoisessa peilissä on kaksi peilipintaa: toisessa zoomattu lasi, joka tuo yksityiskohdat paremmin näkyviin ja toisessa tavallinen peililasi.

Paddle Brush -melaharja

Joinain aamuina saatamme herätä hyvinkin pörröisillä ja takkuisilla hiuksilla. Sense of Beautyn melaharja selvittää vaikeimmatkin takut helposti. Melaharja suoristaa helposti sekä lyhyet että pitkät hiukset. Harjassa on korkealaatuiset joustavat piikit, jonka johdosta hiukset saadaan harjattua hellävaraisesti ilman hiusten katkeilua. Harjan pehmeä tyyny takaa sen, että päänahkaa hierotaan samanaikaisesti. Harjauksen jälkeen hiukset jäävät pehmeiksi, sileiksi ja suoristetuiksi.

100% Organic Cotton And Bamboo Buds

Meikatessa vanupuikot ovat usein avuksi. Sense on Beautyn puuvillaiset topsit on valmistettu 100% pehmeästä ja orgaanisesta puuvillasta, ja niitä on helppo käyttää meikin korjaamiseen tai korvan puhdistamiseen/kuivaamiseen. Yksi paketti sisältää 200 kpl topseja.

Näiden viiden tuotteen lisäksi Sense of Beauty tarjoaa paljon muitakin ihania kauneudenhoitotarvikkeita. Tutustu valikoimaamme täällä!