Lahjaideoita kosmetiikkaa rakastavalle ystävälle

4.12.2015

PARHAAT LAHJATÄRPIT TUOTEHIFISTELIJÄLLE! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Kenenpä kaveripiiristä ei löytyisi sitä yhtä kosmetiikkaintoilijaa!

Tämän tyypin voi taatusti tehdä ikionnelliseksi antamalla hänelle lahjaksi kosmetiikkaa -kunhan vain tietää tarkalleen, mitä hänelle uskaltaa ostaa.

Listasimme 11 loistavaa lahjaideaa niille, jotka arvostavat laadukkaita tuotteita ja hihkuvat riemusta saadessaan käsiinsä uutta ja ihanaa kosmetiikkaa.

Bliss Fabulips Kit -tuotepakkaus sisältää kaiken, mitä herkullisiin pusuhuuliin tarvitaan. Pakkauksesta löytyy innovatiivinen huulimeikinpuhdistusaine, huultenkuorinta, huultenpullistaja sekä huulia hellivä voide. Usko pois, huulet tarvitsevat tuon kaiken!

the Balm Betty-Lou Manizer on yksi rakastetuimmista korostuspuutereista! Monikäyttöinen tuote sopii käytettäväksi sekä silmillä, poskipäillä että vaikka koko kasvoillakin tuomassa kuulautta ja heleyttä.

Mikä olisikaan trendikkäämpää kuin kasvojen korostukseen ja varjostukseen tarkoitettu muotoilupaletti! NYX Highlight & Contour Pro Palette -meikkipaletin avulla kasvojen muotoilu sujuu helposti ja ammattilaisen ottein! Paletti sisältää kahdeksan puuterista sävyä, jotka levittyvät iholle silkkisen pehmeinä. Sävyt sopivat käytettäviksi yksinään tai yhdessä.

DuWop Sub-Surface sisältää silmänalusiholle kehitetyn meikinpohjustajan sekä epäpuhtauksia hoitavan peiteaineen. Silmänympärysihoa ravitseva pohjustustuote auttaa häivyttämään juonteita ja tasoittamaan ihoa. Salisyylihappoa sisältävä epäpuhtauksille tarkoitettu hoitovoide kuorii epäpuhtauksia hellävaraisesti. Must have -tehoduo!

Bdellium Tools Studio Line Eyes 12pc. Brush Set sisältää 12 laadukasta silmämeikkisivellintä, joiden avulla on helppo luoda upea silmämeikki. (Kyllä, todellinen kosmetiikkaintoilija todellakin tarvitsee 12 sivellintä jo pelkälle silmämeikille!)

Mitä olisi meikki ilman meikinpohjustajaa! Pixi Flawless Beauty Primerin kosteuttava, kevyesti hohtava koostumus jättää meikille ihanteellisen sileän tarttumapinnan ja saa meikkipohjan pysymään kasvoilla pidempään. Ihoa tasoittava ja hajusteeton koostumus tekee tästä pohjustajasta ykköstuotteen mille tahansa ihotyypille!

Jos luulit, että vain kasvojen iho kaipaa pohjustajaa erehdyit! the Balm Honey Face & Body Primer on ihon pintaa tasoittava pohjustaja, joka sopii käytettäväksi paitsi kasvoilla myös vartalolla! Tehotuote tekee ihosta välittömästi tasaisemman ja pehmeämmän tuntuisen. Hoitava koostumus toimii kasvoilla meikin alla sekä pehmentämässä kuivaa ja karheaa vartalon ihoa. Täydellinen tuote silottamaan talven kuivattamia sääriä!

Miksi tyytyä tavallisiin rajaustuotteisiin, kun tarjolla on jotain paljon nerokkaampaakin! NYX The Curve Felt Tip Eyeliner -silmänrajaustussin ergonomisesti muotoiltu pakkaus auttaa saamaan rajauskynästä täydellisen otteen, jonka ansiosta silmiin on helppo piirtää entistäkin tarkempia rajauksia. Terveisiä tulevaisuudesta!

Kukapa ei rakastaisi kokeilla innovatiivisia ripsivärejä! ModelCo Fibre Lash Brush On False Lashes -ripsiväripakkaus sisältää ripsiä pidentäviä kuituja sekä intensiivistä sävyä tuovan ripsivärin, joiden avulla katseesta tulee hetkessä näyttävä.

Suosittu Bliss Ex-'Glow'-Sion! Vitbead-Infused Moisture Cream on täydellinen tuote kirkastamaan sameaa ihoa. Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus sisältää C- ja E-vitamiineja, jotka auttavat herättämään väsyneen ihon.

Talika Eyebrow Extender -kulmatuote auttaa luomaan trendikkäät kulmat hetkessä. Läpinäkyvä geelikoostumus sisältää sävyllisiä kuituja, jotka tarttuvat sekä kulmiin että iholle ja saavat aikaan vaikutelman tuuheista kulmista.

Iloisia kosmetiikkahetkiä toivotellen,

elevenin kauneustiimi