Little Ondinen luonnonmukaiset kynsilakat

20.12.2015

KYNSILAKKA, JONKA POISTAMISEEN EI TARVITA KYNSILAKANPOISTOAINETTA! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Miltä kuulostaisi luonnomukainen, vesipohjainen kynsilakka, joka kuivuu nopeasti, jonka poistamiseen ei tarvita kynsilakanpoistoainetta ja jossa ei ole kynsilakoille tyypillistä voimakasta tuoksua?


Little Ondine Advanced Colour Bang Bang

Verkkokauppamme virtuaalihyllyille on ilmestynyt joukko ihania Little Ondine -merkin kynsilakkoja, jotka hurmaavat paitsi innovatiivisella koostumuksellaan myös upealla sävyvalikoimallaan.

Lakkojen nokkela, vesipohjainen koostumus sisältää vain vettä, luonnon hartseja ja luonnollisia väripigmenttejä, jotka yhdessä sekoittuvat trendikkäiksi ja klassisiksi sävyiksi. Nopeasti kuivuvien lakkojen poistaminen on helppoa, sillä siihen ei tarvita kemikaaleja: lakka on helppoa ja hellävaraista irrottaa kynneltä kokonaisina liuskoina vetäen.

Koska kynsilakoissa ei ole käytetty vahvoja kemikaaleja, ei niissä myöskään ole voimakasta, kynsilakoille tyypillistä tuoksua. Tämän ansiosta kynnet on helppo taiteilla kauniiksi missä vaan ilman, että sinun tarvitsee miettiä, häiritseekö lakkaaminen muita lähellä olevia.

Olemme lisänneet verkkokauppaamme jokaisen Little Ondine -kynsilakkasävyn yhteyteen myös inspioivan mood board -tunnelmakuvakokoelman, joka kokoaa yhteen visuaalisia vaikutteita jokaisen lakkasävyn synnyn taustalta.

Tervetuloa kynsilakkojen uuteen, moderniin aikakauteen!