Miehisiä Lahjaideoita

10.12.2015

VOIKO MIEHELLE OSTAA LAHJAKSI KOSMETIIKKAA? <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Mitä lahjaksi isälle, ukille, poikaystävälle, ystäväpojalle, aviomiehelle, pikkuveljelle tai sille muuten vaan mukavalle miestuttavalle?

Miehiäkin voi onneksi ilahduttaa kosmetiikalla!

Listasimme 11 miehistä tuotevinkkiämme, joiden joukosta löydät loistavia lahjaideoita!

Mikä voisikaan olla miehekkäämpää, kuin maltaalta, hiivalta ja raikkailta appelisiininkuorilta tuoksuva Redken For Men Clean Brew Wash For Body, Face & Beard-puhdistusgeeli! Monipuolinen puhdistustuote on pakattu tyylikkääseen pulloon ja se sopii sekä vartalon, kasvojen että parran pesuun.

Miehistä luonnonkosmetiikkaa! The Bluebeards Revenge Eco-Warrior Deodorant on luonnonmukainen deodorantti, joka jättää iholle raikkaan tuoksun ja auttaa vähentämään hien hajua.

Ihonhoidon ei tarvitse olla aikaavievää! Recipe for Men Best Practice Kit -tuotepakkaus sisältää kasvojen ihoa syväpuhdistavan puhdistustuotteen ja virkistävän kasvovoiteen, joilla päivittäinen ihonhoito sujuu helposti.

Jos uskot, että lahjan saaja on jo valmis ottamaan ihonhoitorutiineihinsa uuden tulokkaan, ilahduta häntä Jack Black Protein Booster Eye Rescue -silmänympärysvoiteella. Kofeiinia sisältävä, virkistävä kostumus kosteuttaa ihoa sekä auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia.

Miten olisi uusi partakone? Philips Shaver Series 5000 Comfort Cut on laadukas parranajokone tarkkaan parranajoon! Kuivalla iholla käytettävän koneen akku kestää täydellä latauksella 50 minuuttia käyttöä ja laite voidaan huuhtella puhtaaksi juoksevalla vedellä. Smart Clean -puhdistusjärjestelmä tekee koneen puhdistamisesta ja terien huollosta helppoa!

Peiteaineen ei tarvitse enää olla vain naisten salainen ase! Yhä useampi mies on löytänyt peiteaineen ja käyttää sitä häivyttämässä iholtaan epävarmuutta aikaansaavia näppyjä ja värivirheitä sekä luomassa illuusiota hyvin nukutusta yöstä niinä päivinä, kun hyvältä näyttäminen on erityisen tärkeää. 4VOO Confidence Corrector -peitepuikko peittää nopeasti ja vaivatta näpyt, tummat silmänaluset, pigmenttivirheet tai muut ihon värivirheet kasvoilla ja vartalolla.

The Bearded Man Company 60 Second Intensive Conditioner on jokaisen partaveikon must have -tehotuote. Hoitavan, proteiineja sisältävän tuotteen kosteuttava koostumus tekee parasta pehmeän ja kiiltävän jo minuutissa! Tuote sisältää 100% luonnollisia ainesosia.

Parrakasta kaveria voi myös ilahduttaa The Bearded Man Company 24 Pieces Sampler Card -partaöljypakkauksella. Pakkaus sisältää 24 erituoksuista partaöljyä, joiden ravitsevat koostumukset hoitavat partaa ja antavat sille kiiltoa samalla kun ne kosteuttavat ja rauhoittavat kasvojen ihoa. Nopeasti imeytyvät öljyt sisältävät pähkinä- ja vehnäöljyjä, jotka eivät jätä rasvaista tunnetta.

Niille, jotka puolestaan tahtovat parrastaan eroon on REN Tamanu High Glide Shaving Oil loistava lahjavalinta. Runsaasti kasvipohjaisia ainesosia sisältävä parranajoöljy auttaa höylän terää liukumaan iholla vaivattomasti ja rauhoittaa samalla ihon punoitusta. Tuotteen sisältämä tamanu-öljy paitsi liukastuttaa ihoa, myös ravitsee sitä. Öljy huuhtoutuu iholta pois helposti eikä jätä sitä rasvaiseksi.

American Crew Daily Duo Fiber -lahjapakkaus sisältää hiusten päivittäiseen muotoiluun sopivat tuotteet. Pakkauksesta löytyy vahvaa pitoa ja kevyttä kiiltoa tuova American Crew Fiber -kuituvaha, joka luo hiuksiin tuuheutta, tekstuuria ja runsautta sekä muotoilutuotteet hiuksista irroittavan syväpuhdistavan American Crew Power Cleanser Style Remover -shampoon.

Ilahduta miestä tuoksulla, joka ei tule vastaan jokaisella ohikulkijalla! Costume National Cyber Garden EdT on dynaaminen tuoksu, jossa yhdistyvät raikkaiden yrttien aromit ja pehmeät, tummat vivahteet. Tuoksu aukeaa vihreillä ja raikkailla bergamotin ja greipin sävyillä, jotka yhdistyvät sen sahramia, kurjenpolvea ja orvokin lehtiä yhdistävään sydämeen. Tuoksun pohjalla on miehekäs sekoitus mirhaa, patsulia, vetiveriä ja sammalta. Täydellinen valinta erityisesti luontoa rakastavalle miehelle!

Jouluisin terveisin,
elevenin kauneustiimi