11 rusketustuotetta, joita et tiennyt tarvitsevasi!

29.7.2016

KAIKKI ITSERUSKETTAVASTA KASVOSUIHKEESTA MUOILUPUUTERIIN, KYNÄÄN, YÖNAAMIOOON JA RUSKETUKSEN POISTAJAAN! <br><br> Kirjoittanut: Virve - eleveninen kauneustiimi

Kesä on itseruskettavien tuotteiden kulta-aikaa. Itseruskettavilla tuotteilla luotu päivetys on turvallinen vaihtoehto haitallisen auringon UV-säteilyn synnyttämälle rusketukselle ja mikä parasta, voi lopputuloksen intensiivisyyttä säädellä vaivatta.


Itseruskettavien tuotteiden aktiiviaineena toimii yleensä DHA, joka on sokerista johdettu luonnonmukainen ainesosa. DHA värjää ihon pintasolujen aminohappoja, minkä ansiosta iholle muodostuu rusketukselta näyttävä sävy täysin turvallisesti. Sävy kuluu pois sitä mukaa kun ihon pintasolukko uusiutuu, minkä vuoksi rusketus ei yleensä kestä muutamaa päivää kauempaa ellei sitä ylläpidä toistamalla rusketuskäsittelyä.

Kokosimme yhteen 11 itseruskettajaa sekä niiden käyttöä helpottavaa tuotetta, joita et ehkä edes tiennyt tarvisevasi. Näiden avulla rusketuksesta tulee aina upea ja vieläpä aivan uskomattoman kätevästi!


Edessä isot kesäjuhlat ja huomaat laittautuessasi, että mekon alta paljastuvat sääresi ovat suorastaan huolestuttavan kalpeat? Joskus pelastuksen on vain tultava nopeasti: Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark -rusketusvaahto tuo iholle kauniin päivetyksen jo tunnissa ja lopputuloksen intensiivisyyttä voi syventää pidentämällä vaikutusaikaa kolmeen tuntiin. Kevyt vaahto sopii käytettäväksi myös kasvojen iholla.


Mukavuudenhaluinen itseruskettelija turvautuu Vita Liberata Luxury Tan pHenomenal Tan Lotion -itseruskettajaan, jonka luoma lopputulos kestää iholla jopa 2-3 viikkoa. Ainutlaatuista pHenO2-teknologiaa hyödyntävän tuotteen tuoksuton, nopeasti imeytyvä koostumus levittyy iholle helposti ja auttaa pitämään sen kosteutettuna jopa 72 tunnin ajan.


James Read H2O Tan Mist on raikastava kasvosuihke, jonka viilentävä, ruusuveteen pohjautuva koostumus sisältää pienen määrän itseruskettavia ainesosia. Mineraalipitoista suihketta voidaan käyttää sekä puhtaalla iholla pohjustamassa kasvot ennen meikin levitystä että meikin päällä viimeistelemässä ja kiinnittämässä lopputulos sekä virkistämässä ihoa päivän aikana. Suihke luo iholle asteittain syvenevän, luonnollisen päivetyksen.


Lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja vieläpä nukkuessasi! Collistar Self-Tanning Regenerating Magic Mask on taianomainen kasvonaamio, jonka itseruskettava koostumus luo kasvoille yön aikana kauniin ja luonnollisen päivetyksen. Ihoa kosteuttava ja pehmentävä naamio hoitaa ihoa samalla kun sen aktiiviaineet muodostavat sille useita päiviä heleänä kestävän rusketuksen.


Unohda voiteiden, vaahtojen ja suihkeiden sotkuisuus! Moni on varmasti kuullut itseruskettavien levitykseen tarkoitetuista hansikkaista, mutta ModelCo Tan Self-Tanning Glove -kinnas on niiden modernimpi versio. Kertakäyttöisessä kintaassa on itseruskettava pinta, joka on helppoa hieroa tasaisesti iholle. Yhdellä kintaalla saat koko vartalolle kauniin tasaisen rusketuksen, joka kestää jopa viikon ajan.


James Read TanTour Sculpting Duo on innovatiivinen muotoilupaletti, joka sisältää heleyttävän korostuspuuterin ja itseruskettavan aurinkopuuterin. Peililliseen rasiaan pakattu monipuolinen paletti tuo kasvoille luonnollista hehkua ja kaunista sävyä. Paletin päivittäinen käyttö auttaa luomaan iholle luonnollisen, asteittain syvenevän päivetyksen, joka muotoilee kasvonpiirteitä myös silloin, kun kasvoilla ei ole meikkiä.


Joskus sitä vain haluaa kaiken ja heti. Vita Liberata pHenomenal Marula Self Tan Oil with SPF 50 on itseruskettava kuivaöljy, jonka kevyt ja ravitseva koostumus luo iholle välittömästi heleän sävyn samalla kun sen itseruskettavat ainesosat muodostavat asteittain syvenevän, luonnolisen päivetyksen. Tuote hyödyntää kemiallista makromolekyyleihin pohjautuvaa SPF 50 -aurinkosuojaa, joka ei imeydy iholle. Anti-age-vaikutteiset uutteet ravitsevat ja hoitavat ihoa ihoa samalla kun ekosertifioitu DHA muodostaa sille turvallisen rusketuksen.


Upean intensiivinen rusketus ei tarkoita, että sinun olisi investoitava myös uudensävyiseen meikkivoiteeseen. Million Dollar Tan Shade Upgrade Medium Foundation Boosterin avulla saat muutettua meikkivoiteesi sävyn vastaamaan rusketuksesi sävyä. Sekoittamalla pari tippaa tuotetta meikkivoiteeseesi kanssa saat aina luotua ihollesi täydellisesti sopivan sävyn.


James Read BB Gradual Tan Pen on iholle heleyttä tuova BB-voide, jossa on asteittain päivettävä koostumus. Tuote on pakattu kätevään kynämuotoon, jonka ansiosta se on helppo levittää kasvojen iholle tasaisesti pakkauksen omalla siveltimellä.


Jos päivetystulos kaipailee välitöntä hienosäätöä, voi apuun ottaa välittömästi sävyä tuovan, suihkussa poispeseytyvän St. Tropez Instant Tan Wash Off Face & Body Lotion -voiteen. Helppokäyttöinen tuote luo kasvojen ja vartalon iholle välittömästi pitkäkestoisen, kullanhohteisen sävyn, joka häivyttää iholta itseruskettavien tuotteiden aikaansaamat yllättävät sävyn epätasaisuudet. Tuote hyödyntää Rainmac-teknologiaa, jonka ansiosta se ei tartu vaatteisiin.


Hyvistä tuotteista ja runsaasta kokemuksesta huolimatta joskus voi sattua itserusketusmokia, joita ei voi pelastaa muuten kuin hankkiutumalla päivetyksestä heti eroon. Ihoa ei onneksi tarvitse hangata vereslihalle erilaisilla kuorintatuotteilla, sillä rusketuksen poistoon on kehitetty pelastaja. St. Tropez Tan Optimiser Tan Remover poistaa helposti ja nopeasti iholta itseruskettavien tuotteiden aiheuttamat epätasaisuudet.

Tutustu elevenin itseruskettavien tuotteiden valikoimaan täällä.