5 + 1 täydellistä mattahuulipunaa

11.7.2016

KATSO TOIMITUKSEN SUOSIKKIMATTAPUNAT! <br><br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi

Mattaiset huulet kasvattavat suosiotaan ja toimituksemme listasikin suosikkinsa mattahuulipunista, joiden avulla luot täydellisen trendikkään huulimeikin.


1. Revlon Super Lustrous Lipstick, Matte

Revlonin Super Lustrous huulipunat ovat olleet markkinoilla jo 70 vuotta ja niittäneet suosiota ympäri maailmaa. Matta-versio suositusta huulipunasta ei ole poikkeus totuttuun laatuun, vaan huulipuna on koostumukseltaan ihanan pehmeä ja pigmenttinen.

2. IsaDora Perfect Matt Lipstick

IsaDoran mattahuulipunassa on kosteuttava, muun muassa papaijauutetta sisältävä koostumus, jonka ansiosta se ei tunnu huulilla kuivalta. Runsaspigmenttinen väri pysyy huulilla pitkään. Lisäksi puna on hajusteeton.

3. FACE Stockholm Matte Lipstick

FACE Stocholmin huulipunan pehmeä, täyteläinen koostumus levittyy huulille hyvin ja ei jätä niitä kuiviksi mattapinnastaan huolimatta. Pigmenttinen lopputulos takaa, ettei punaa tarvitse levittää useita kerroksia päällekkäin.

4. NYX Matte Lipstick

NYX:n moussemaiset Soft Matte Lip Creamit ovat saavuttaneet supersuosion, mutta merkin mattapuna ei suinkaan jää kauas kakkoseksi! Pehmeä, kermainen koostumus ei kuivata huulia ja väri on uskomattoman pitkäkestoinen.

5. VMV Hypoallergenics Velvet Matte Lipstick

VMV Hypoallergenigs on merkki, joka valmistaa kosmetiikkatuotteita ilman yleisimpiä allergeeneja. Merkin mattahuulipuna ei ole poikkeus, vaan se on esimerkiksi hajusteeton ja ei sisällä mehiläisvahaa. Hellävarainen koostumus on pitkäkestoinen ja hoitaa huulia.

+1 Milani Amore Matte Lip Crème

Milanin Amore Matte Lip Crème on nestemäinen mattahuulipuna, joka on pikku hiljaa kapuamassa koko kansan suosikiksi. Huulipunan höyhenenkevyt ja todella pitkäkestoinen koostumus ei tahmaa tai kuivata huulia. Lisäksi huulipuna tuoksuu taivaalliselta!Toimituksen vinkit mattahuulipunan käyttöön:

  • Kuori ja kosteuta huulet hyvin ennen mattahuulipunan käyttöä, sillä mattainen koostumus saa huulten röpelöisyyden korostumaan paremmin.

  • Rajaa huulet. Mattahuulipunissa on usein paljon pigmenttiä, joten ne saattavat sutata huulten rajat helposti. Voit myös värittää huuliasi huulipunasi kanssa saman sävyisellä huultenrajauskynällä ja pidentää näin huulipunan kestoa huulilla

  • Jos haluat lisätä mattahuulipunaa, suosittelemme ensin poistamaan aiemmin levitetyn huulipunan kokonaan. Mattaiset huulipunat ovat usein normaaleja huulipunia kuivattavampia ja uuden kerroksen lisääminen saattaa aiheuttaa röpelöisyyttä ja kuivuutta huulille.