5 anti-age-tuotetta, jotka jokainen tarvitsee

6.7.2016

KATSO, MITKÄ TUOTTEEN PÄIVITTÄMÄLLÄ SAAT PALAUTETTUA IHOLLESI SEN NUOREKKUUDEN! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kun ikämittari pysyy matalissa lukemissa, ei anti-age-tuotteiden hankkiminen tunnu kovin ajankohtaiselta. Yhtenä aamuna se kuitenkin tapahtuu (yleensä jossakin vaiheessa sen jälkeen, kun 25-vuotissyntymäpäivät on vietetty): peilistä katsoo taatusti huomattavasti vanhempi tyyppi kuin illalla nukkumaanmennessä. Mistä nämä juonteet tulivat ja kuinka ne saa palautettua sinne? Mistä sitä hehkua voi tilata lisää?


Näillä viidellä vinkillä pääset jo hyvään alkuun ihon ikämittarin taaksepäinkäännössä!

1. Päivitä ihonpuhdistustuotteesi

Valitsetko yhä vanhasta tottumuksesta aina hieman liian pesevän puhdistustuotteen? Geelimäiset ja muut runsaasti vaahtoavat koostumukset saattavat usein olla hyvin peseviä, minkä vuoksi ne kuivattavat ihoa. Kun ihon pinta kuivuu liikaa, näyttää se helposti samealta ja hienot juonteet korostuvat.

Vaihda puhdistustuotteesi esimerkiksi hoitavaan puhdistusöljyyn, jonka avulla poistat helposti kasvoilta sekä meikin että epäpuhtaudet ilman, että ihoa kiristelee. Modernit puhdistusöljyt kosteuttavat ja ravitsevat kasvojen ihoa huuhtoutuen iholta kuitenkin vaivatta vedellä.

Kokeile: Collistar Cleansing Oil

2. Ota käyttöön tehoseerumi

Seerumi ei ole vaan markkinointitiimin lisämyyntikeksintö, vaan sillä on ihan oikea tarkoituskin. Seerumin voidetta ohuempi koostumus sisältää entistä runsaamman määrän tehoaineita, jotka pääsevät imeytymään iholle voidetta paremmin.

Seerumeita löytyy useilla erilaisilla koostumuksilla ohuen vesimäisistä täyteläisempiin, lähes emulsiomaisiin vaihtoehtoihin, joten jokaiselle ihotyypille löytyy sen tarpeisiin vastaava anti-age-seerumi. Muistathan kuitenkin, että ohuiden seerumien aktiiviaineet tulee lukita iholle levittämällä sen päälle kosteusvoidetta!

Kokeile: Indeed Laboratories Fillume Volumising Serum

3. Käytä suojakertoimellista päivävoidetta

Auringon UV-säteily on tunnetusti suurin ikääntymisen merkkejä iholla aikaansaava tekijä. Nuoruuden auringossa vietettyjä tunteja, päiviä ja jopa viikkoja ei saa otettua takaisin (ja toisaalta niihin liittyy yleensä niin ihania muistoja, etteivät pienet ihovauriot tunnu missään niitä ajatellessa) ja jos ihon ikääntymistä ei voi täysin pysäyttää, voi sitä sentään hidastaa.

Pidä huoli, että päivävoiteessasi on aina suojakerroin. Talvella SPF 15 voi olla arjessa tarpeeksi, mutta kesällä suojakertoimen korkeutta kannattaa nostaa. Älä huoli, se ei varmasti estä ihoasi päivettymästä: jotta suojakerroin oikeasti toteutuisi täysin, tulisi sekä kasvoille että kaulalle levittää 1,25 ml kosteusvoidetta, eli tavallinen kasvovoidepurkki olisi jo kolmessa viikossa tyhjä.

Kokeile: Olay Regenerist Luminous Brightening & Protecting Cream SPF20

4. Tutustu anti-age-kasvonaamioihin

Suuri osa ensimmäisistä iholla näkyvistä pienistä juonteista ei todellisuudessa yleensä ole peruuttamattomia ryppyjä, vaan kyse on yleensä vain ihon pinnan kuivuudesta. Kun ihon kosteustasapainosta pitää huolta, on sen pinta täyteläisempi ja pienet juonteet pysyvät poissa.

Anti-age-kasvonaamiot sisältävät usein ihoa tehokkaasti ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia, jotka tuovat iholle välitöntä silotusta. Paitsi että naamioissa on lisäksi runsaasti ikääntymisen merkkeihin vaikuttavia tehoaineita, tuovat niiden kalvonmuodostajat kasvoille myös välitöntä napakoitusta - hieman kuin kasvoilla olisi meikitön meikki!

Kokeile: Collistar Perfecta Plus Face & Neck Multi-Perfection Mask

5. Huijaa nuorekkuus kasvoille - edes väliaikaisesti

Älä huoli, kaikki toivo ei ole koskaan menetetty! Erilaiset pikakaunistavat tuotteet tuovat avun silloin, kun pitkäjänteiseen ihonhoitoon ei ole aikaa ja pelastuksen on tultava välittömästi.

Pikakaunistajat tuovat usein ihon pinnalle välitöntä kosteutusta, heleytystä ja kiinteytystä, joka ei ehkä kestä loputtomiin, mutta joka muistuttaa siitä, miltä iho voi jo pienen hoitospurtin vaikutuksesta jälleen näyttää.

Kokeile: Instantly Ageless Microcream by Jeunesse