5 seerumia, joilla tehostat ihonhoitoasi

23.7.2016

LÖYDÄ OMALLE IHOLLESI SOPIVA TUOTE! <br><br> Kirjoitaanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kasvoseerumi on kätevä tapa tehostaa ihonhoitoa. Sen kevyt koostumus imeytyy iholle nopeasti tuoden sille hetkessä sen kaipaamia tehoaineita. Poimimme elevenin valikoimasta viisi kasvoseerumia, joilla tuot ihollesi helposti intensiivistä hoitoa!


Seerumeissa erityistä on niiden kevyt koostumus, joka on pakattu täyteen vaikuttavia aktiiviaineita. Seerumit hyödyntävät kosteusvoidetta pienempiä partikkeleita, jotka kykenevät imeytymään iholle kuljettimien avulla voidekoostumusta tehokkaammin.

Vaikka seerumi onkin täynnä vaikuttavia aineita, kannattaa sen kanssa aina käyttää myös kosteusvoidetta. Monet seerumin sisältämät ainesosat saattavat nimittäin haihtua iholta helposti mikäli niitä ei lukitse sille kosteusvoiteen avulla. On siis turhaa maksaa tehoseerumista mikäli sen vaikuttavat aineet päästää karkaamaan! Muista myös, että säännöllinen käyttö tuo parhaan vaikutuksen.

Superkosteutusta kuivalle iholle

Indeed Laboratories Hydraluron -kasvoseerumi sisältää puhdasta hyaluronihappoa, jonka uskomaton rakenne kykenee sitomaan itseensä jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä. Punainen merilevä auttaa seerumia imeytymään iholle parhaan mahdollisen vaikutuksen luomiseksi. Hoitava seerumi tuo kasvojen iholle sekä välitöntä että pitkävaikutteista kosteutusta samalla kun se auttaa täytelöittämään ihoa sekä palauttamaan sen kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Mattapintaa rasvoittuvalle iholle

SkinPlan Sebo Control Serum on erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle kehitetty seerumi, joka auttaa tasapainottamaan liiallista talineritystä. Kirkas seerumi sopii käytettäväksi koko kasvoilla, kasvojen helposti rasvoittuvalla t-alueella tai täsmähoitona yksittäisten näppyjen päällä.

Välitöntä pikakaunistusta

Lumene Time Freeze Instant Lift V-Shaping Serum tarjoaa kasvoille välittömästi kohottavan vaikutuksen. Suomalaista puolukkauutetta ja tehokasta Skin Messenger Molecules™ -teknologiaa hyödyntävä seerumi auttaa terävöittämään kasvonpiirteitä sekä kiristämään, kiinteyttämään ja kohottamaan leuan alueen ihoa.

Heleytystä samealle iholle

Codage Serum N°3 - Radiance & Energy -kasvoseerumi poistaa iholta toksiineja ja palauttaa samealle iholle sen heleyden. Tiivistetyn koostumuksen sisältämät aktiiviaineet auttavat pyyhkimään iholta nopeasti pois väsymyksen merkit ja tuomaan sille elinvoimaisuutta.

Hellää hoitoa herkälle iholle

Estelle & Thild Biocalm Anti-Redness Rescue Serumin herkkää ihoa hoitava koostumus tuo tehokasta kosteutusta samalla kun se rauhoittaa ja heleyttää ihoa. Luonnonmukainen seerumi hyödyntää mustaseljaa, aprikoosia ja kaurauutetta.

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen seerumivalikoimaan tästä!