5 tuotetta talviseen ihonhoitoon

1.2.2016

PÄIVITÄ IHONHOITORUTIINISI KYLMÄÄN SÄÄHÄN SOPIVAKSI! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Kun talven pakkaset purevat ja iho joutuu koville lämmityksen kuivattaman sisäilman ja kylmän ulkoilman välillä tasapainoillessaan, tarvitaan apuun hyvä ihonhoitorutiini.


Näillä ohjeilla pelastat pakkasten kuivattaman ihon:

Huolehdi hyvästä, mutta hellävaraisesta ihonpuhdistuksesta

Varmista, että sinulla on käytössäsi tarpeeksi hellävaraiset puhdistustuotteet. On tärkeää, että iho puhdistetaan päivittäin hyvin, mutta se ei silti tarkoita, että tuotteiden tarvitsisi kuivattaa ihoa.

Kokeile: Pixi Nourishing Cleansing Balm (27,70 eur / 90 ml)

Kuori kuollut ihosolukko kasvoilta

Kuori iho hellävaraisesti kerran viikossa tai kahdessa poistaaksesi sen pinnalla olevan kuolleen ihosolukon. Kasvojen kuorinta saa ihon näyttämään heleämmältä ja parantaa hoitotuotteiden imeytymistä. Vältä kuitenkin kuorimasta ihoasi liian usein, sillä liiallinen kuorinta saattaa päin vastoin saada ihon kuivumaan ja ärtymään.

Kokeile: Artdeco Skin Yoga Face Baboo Face Scrub(15,70 eur / 75 ml)

Heleytä kasvonaamiolla

Kirkasta kasvojen ihoa kosteuttavalla kasvonaamiolla. Naamion kosteuttavat ja pehmentävät ainesosat auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa sekä tekemään ihosta tasaisemman tuntuisen.

Kokeile: Mario Badescu Calma Mask (20,30 eur, 59 ml)

Hemmottele seerumilla

Tehotuotteiden tärkeys korostuu usein talvella, kun iho vaatii tavallista enemmän huolenpitoa. Hemmottele kasvojasi päivittäin niiden ihoa ravitsevalla seerumilla, jonka ohut koostumus mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen iholle kosteusvoidetta tehokkaammin.

Kokeile: Declaré Anti-Irritation Serum (54,50 eur, 30 ml)

Vaihda ravitsevampaan kosteusvoiteeseen

Varmista, että voiteesi on tarpeeksi kosteuttava. Jos et halua siirtyä täyteläisempään päivävoiteeseen, voit myös kokeilla vaihtaa pelkän yövoiteen. Huomioithan, ettei kosteuttavampi koostumus välttämättä tunnu rasvaisemmalta -saatavilla on myös tehokkaasti kosteuttavia, mutta silti kevyen tuntuisia voiteita!

Kokeile: Burt's Bees Intense Hydration Day Lotion (20,70 eur, 50 g)

Talvisin ihonhoitoterveisin,
elevenin kauneustiimi