5+5 suosikkia kestävään kesämeikkiin!

8.6.2016

SELVITIMME, MILLÄ TUOTTEILLA SYNTYY KESTÄVÄ KESÄMEIKKI! <br><br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kesämeikki on parhaimmillaan kevyt, huoleton ja raikas. Kesäsää Suomessa on kuitenkin kovin vaihteleva, jolloin meikin koettelemukseksi voi muodostua niin viileä sade kuin hikiset helteetkin. Erityisesti meikkivoiteelta ja ripsiväriltä vaaditaan paljon, kun edessä on päivä festareilla tai sateinen mökkijuhannus. Kokosimme kauneustiimimme voimin elevenin valikoiman parhaat pohjustajat kasvomeikille ja suosikit vedenpitävistä ripsiväreistä. Olkoon kesäsi meikkisotkuton!


Parhaat pohjustajat kesämeikille

Pohjustaja parantaa tavallisen meikkipohjan kestoa ja saa sen kiinnittymään iholle paremmin. Pohjustaja levitetään kasvoille ennen meikkivoidetta ja osa pohjustajista kelpaa käytettäväksi myös meikkivoiteen sijasta. Pohjustajilla voi olla erilaisia ominaisuuksia, kuten punaisuuden poistaminen, mutta näissä valinnoissa keskityimme ennen kaikkea ihon tasoittumiseen, aurinkosuojaan ja mattapintaisuuteen.

  1. Pixi Flawless & Poreless Primer on ihohuokosia häivyttävä ja ihoa silottava pohjustaja. Mattapintainen pohjustaja sisältää hieman ihon sävyä tasoittavaa pigmenttiä, joten se sopii käytettäväksi myös pelkästään. Hypoallergeeninen ja öljytön koostumus sopii kaikille ihotyypeille.

  2. IsaDora Protect Face Primer SPF 30 on korkean suojakertoimen pohjustaja, jonka hyvin kevyt koostumus sopii monenlaisille ihotyypeille. Hajusteeton pohjustaja levittyy iholle helposti ja häivyttää juonteita näkyvistä. Korkea aurinkosuoja ennaltaehkäisee UV-säteiden aiheuttamaa ikääntymistä ja ihon kuivumista.

  3. Shiseido Makeup Refining Makeup Primer SPF 15 -pohjustajassa on heleyttä tuova koostumus ja keskivahva aurinkosuoja. Unelmankeveä voide tasoittaa ihoa näkyvästi ja ihon sävystä tulee miellyttävän kirkas. Nappituote piristystä kaipaavalle, harmaalle iholle vaikka meikkivoiteen sijasta käytettäväksi!

  4. Milani Prime Shield Face Primer häivyttää tehokkaasti ihohuokosia ja silottaa ihon tasaiseksi. Öljytön pohjustaja sopii etenkin sekaiholle ja ennaltaehkäisemään kiiltelyä päivän mittaan. Ihana, mattapintainen lopputulos!

  5. Skindinavia The Makeup Primer Spray Oil Control -suihke on tarkoitettu etenkin öljyiselle iholle. Nestemäinen pohjustaja tasapainottaa ihon rasvaisuutta ja talin tuotantoa. Säännöllinen käyttö auttaa ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia ja ihon tukkeumia. Akneihon lemppari kestävään meikkiin!

Kaikki pohjustamme löydät täältä.

Ihanat, kesänkestävät ripsivärit

Vedenkestävät ripsivärit pitävät ripset kaarevina iltaan asti, eikä menoa haittaa pieni sade tai kyynelehtiminen. Markkinoilla on myös ripsivärejä, jotka poistuvat ainoastaan lämpimällä vedellä ja erilaisia päällystetuotteita, jotka antavat ripsivärille kestävämmän pinnan. Tässä omat suosikkimme!

  1. Maybelline New York The Colossal Volum' Express Mascara Waterproof on monen kestosuosikki, joka antaa ripsille tuuheutta ja intensiivisen mustan värin. Sileästi ripsiin levittyvä koostumus saa apua kollageenista, jonka luvataan myös vahvistavan räpsyttimiä.

  2. bareMinerals Flawless Definition Waterproof Mascara erottelee ripset tarkasti ja tuo niihin lisää pituutta. Tiuha, kampamainen harja tekee ripsivärin levittämisestä helppoa. bareMineralsin ripsiväri sopii etenkin mineraalimeikkien käyttäjille, mutta toimii erinomaisen hyvin muillakin.

  3. Anastasia Lash Genius Mascara Top Coat on tavallisen ripsivärin päälle levitettävä, väritön ja vedenkestävä tuote. Mikäli tarvitset vedenkestävää ripsiväriä vain silloin tällöin, on Anastasian hittituote hankinnan arvoinen! Hep etenkin häävieraat, kaasot ja morsiamet ;)

  4. Blinc Mascara -ripsiväri on hypoallergeeninen ja sopii myös erityistilanteisiin, kuten urheiluun tai runsaaseen hikoiluun. Erittäin vedenkestävä koostumus muodostaa ripsien ympärille tuubimaisen kalvon, joka ei lähde vesisateessakaan. Kaikki Blincin tuotteet sopivat piilolinssien käyttäjille, herkkäsilmäisille ja aroille, usein vetisteleville silmille. Mikä parasta, tämä ripsari lähtee pois lämpimällä vedellä!

  5. Max Factor False Lash Effect Mascara Waterproof on erittäin tuuheuttava ripsiväri, jonka muovinen harja erottelee ripset tarkasti. Volyymia ja tarkkuutta samassa paketissa, siis! Maybellinen ripsivärin tavoin myös False Lash Effect Mascara tuntuu olevan kestosuosikki, josta kuulee kehuja tämän tästä.

Kaikki ihanat ripsivärimme löydät täältä.

Toivottavasti tämän kesän meikkiongelmat johtuvat enemmän helteestä kuin sateesta ja kyyneleet ilosta kuin surusta!