Näin levität mineraalimeikkipohjan oikein

6.7.2016

MINERAALIMEIKKIPOHJAN ALKEET - LUE VINKIT JA KATSO OHJEET! <br><br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi

Mineraalimeikit ovat jatkuvasti kasvattamassa käyttäjäkuntaansa. Mineraalimeikkipohja on hyvä valinta, jos haluat meikkipohjastasi luonnollisen ja kevyen lopputuloksen tai tuotteen, jonka peittävyyttä voit itse helposti muunnella kerrostamalla.


Alla olevan videon avulla pääset tutustumaan mineraalimeikkipohjan levityksen saloihin.


Tarvitset:

Vaiheet:

1. Pohjusta kasvosi haluamallasi tavalla, esimerkiksi bareMinerals Prime Time Foundation Primer -pohjustustuotteella.

2. Sirottele hieman mineraalimeikkipohjajauhetta purkin kannelle.

3. Pyörittele jauhetta siveltimeen.

4. Kopauta ylimääräinen jauhe kannen reunaa vasten irti siveltimestä. Siveltimessä ei saisi näkyä suuria määriä jauhetta alkaessasi työstää sitä kasvoille.

5. Pyörittele mineraalimeikkipohja siveltimellä kasvoille. Mitä kauemmin pyörittelet, sitä peittävämpää tulosta saat. Peittävyyttä voi myös lisätä pyörittelemällä ohuita kerroksia päällekkäin.

6. Olet valmis!

Tarvittaessa voit käyttää mineraalimeikkipohjan kanssa myös erillistä peiteainetta ja viimeistelypuuteria. Ota huomioon, että jos haluat käyttää esimerkiksi nestemäistä tai voidemaista peiteainetta, suositellaan se levitettäväksi mineraalimeikkipohjan alle. Esimerkiksi bareMineralsin Multi-Tasking Concealer SPF 20 -peiteaine ja bareMineralsin Mineral Veil-viimeistelypuuteri täydentävät luonnollisen, mutta peittävän mineraalimeikkipohjan.

Hyvä tutustumiskeino mineraalimeikkipohjien maailmaan on bareMineralsin Bare Escentuals Get Started Kit -aloituspakkaus, josta löydät kaikki täydelliseen mineraalimeikkipohjaan tarvittavat välineet!